„Szilveszterkor akkora lázadás lesz, élvezet lesz nézni” – kommentelők írták Orbán hétfői bejelente kapcsán

Nem aratott osztatlan sikert, hogy további egy hónapig érvényben marad a kijárási tilalom és a többi szigorú korlátozás. Mint azt megírtuk, Orbán Viktor hétfőn kora délután Facebook-videóban jelentette be, hogy január 11-ig meghosszabbítják az egy hónapja bevezetett járványügyi intézkedéseket.

Ez érinti az ünnepi időszakot is:

a szentestére vonatkozó esetleges enyhítésekről december 21-én döntenek, az azonban már biztos, hogy nyilvános szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet tartani.

“Karácsony jövőre is lesz, most az a fontos, hogy mi is legyünk”

– indokolta a döntést a miniszterelnök. A bejelentésre természetesen azonnal elkezdtek özönleni a kommentek a videó alá. Bár akadtak támogató vélemények is, akik szerint most valóban ez a felelős döntés, mégis inkább az elégedetlenek vannak többségben.

Sokak szerint

ezzel még több munkahely sorsa pecsételődött meg, aminek beláthatatlan következményei lesznek. A vakcinát és a továbbra is érvényben hagyott vásárlási idősávot is sokan kritizálták, a szilveszteri bulik betiltása kapcsán pedig többen utaltak a Szájer-botrányra is, kettős mércét emlegetve.

Néhány idézet a hozzászólásokból:

“Rohadék!! Látszatintézkedések, látjuk 1 hónap alatt semmit sem javult a helyzet. Csak éppen tönkremegy a fél ország! Őket ki fogja kárpótolni, mint minden más normális országban? A korlátozásokért cserébe adni kell és a kieső jövedelmek 70-80%-át”

“Most komolyan azt akarod h szilveszterkor mindenki otthon maradjon? Tudod te mit beszélsz…? Akkora lázadás lesz élvezet lesz nézni”

“És a bezárt munkahelyekkel mi lesz? Az ott dolgozókkal mi lesz?”

“Miattad kerül minden olyan ember utcára aki elveszítette a munkahelyét! Hamis adatokat közöl az egész EU. Bárcsak ne lennétek ti politikusok a világon, akkor talán lenne a világnak lehetősége a ‘jövőre'”

További hozzászólások!

2 hozzászólás

  • Avatar
    2020.12.07 - 21:19
    Közvetlen hivatkozás

    Sszerintem inkább most tartsuk be a szabályokat, mert jövőre is lessz karácsomy szilveszter , csak lehet mi nem leszünk. Ķibirjuk én eggyet értek!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük