Kósa Lajos lassan megértette, amit mondott

Kósa Lajosnak kellett pár nap, mire megértette, hogy zsidózni nem komilfó, még akkor sem, ha az adott pillanatban jó ötletnek tűnik is. Magától, vagy unszolásra, de elnézésünket kéri.

Teszi mindezt ahelyett, hogy lemondana

Mint arról a Városi Kurír is beszámolt, Kósa Lajostól nem idegen, hogy bevállalja olyan Fidesz-üzenetek kimondását, amit nem szívesen adnának a szerintük komolyan vehetők szájába. Nem tudni, hogy ez egyike volt azoknak, vagy elragadta a hév a Fidesz-alelnököt, de olyat mondott, hogy a fal adja a másikat.

Szombaton a Fidelitas tisztújító kongresszusán mondott beszédet és elemezte az önkormányzati választások eredményét. Elmondta, átalakultak a politikai viszonyok, a

„nyilasok a neoliberálisokra szavaztak, a globalisták összeálltak az antiglobalistákkal, a nemzeti radikálisok meg átszavaztak a balliberális oldalra, ami eddig mindig rárontott a magyar nemzetre”.

Utána azt is hozzátette, hogy az antifasiszták összeálltak az újnyilasokkal, a

„zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe”.

Mea culpa…

Tudja, Kósa úr, van amire nincs bocsánat, egyik ilyen dolog, amikor valaki antiszemita. Mert tudja, aki zsidózik, az antiszemita. Ön ezt tette!

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük