Kósa: „a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni”

Kósa Lajostól nem idegen, hogy bevállalja olyan Fidesz-üzenetek kimondását, amit nem szívesen adnának a szerintük komolyan vehetők szájába. Nem tudni, hogy ez egyike volt azoknak, vagy elragadta a hév a Fidesz-alelnököt, de olyat mondott, hogy a fal adja a másikat.

Orbán kezét-lábát töri, hogy zsidóbarátnak lássák….

A pártvezér feltehetően előre megfontolt szándékkal ápolja kapcsolatát a zsidó felekezet különböző képviselőivel, hogy elhitesse, semmi sem áll távolabb tőle és kormányától, mint az antiszemitizmus. Arra tartja Bayert és ez esetben Kósát, hogy az ilyen nézetet vallókat se riassza el teljesen pártjától.

Kósa ostobasága már egyáltalán nem vicces, átváltott embertelen üzemmódra

A Fidesz képviselője elemezte az önkormányzati választást a Fidelitas tisztújításán, amikor erről beszélt.

Kósa Lajos szombaton a Fidelitas tisztújító kongresszusán mondott beszédet és elemezte az önkormányzati választások eredményét. Elmondta, átalakultak a politikai viszonyok, a

„nyilasok a neoliberálisokra szavaztak, a globalisták összeálltak az antiglobalistákkal, a nemzeti radikálisok meg átszavaztak a balliberális oldalra, ami eddig mindig rárontott a magyar nemzetre”.

Utána azt is hozzátette, hogy az antifasiszták összeálltak az újnyilasokkal, a

„zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe”.

Mérce videóján 1 óra 22 percnél kezdődik az ominózus okfejtés:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük