Kósa Lajos simán lemossa Bödőcsöt— Lapzsemle

Óriási műsort produkálnak a fideszes főemberek, miután számukra kissé szokatlan módon október 13-án a voksolás alkalmával egy péklapáttal arcon illette őket a magyar választóközönség. (Vigyázat, irónia, a péklapát virtuális.) A Heti lapzsemle a bőség zavarával küzd, Orbántól Gulyás Gergelyen át egészen Kósa Lajosig mindenki belefér.

A kipcsák törzsfőnök nagyon elégedett törzse “demokráciájával”

Október 13-án Orbán az MTI-nek is nyilatkozott, majd este a Bálnában népével együtt ünnepelte a “győzelmet”.
Szokása szerint most is tudott meglepetéssel szolgálni: nem győzte dicsérni a magyar “demokráciát”…

“Orbán Viktor azt mondta, magas részvételre és jó hangulatú vasárnapra számít, a demokrácia ünnepére. Nem kétséges, demokratikus választás zajlik, az eredményt jó szívvel fogadhatják el úgy, hogy ez volt a magyar emberek döntése a mai vasárnap”

– mondta a voksoláskor.

Ezt pedig este még meg is tódította:

“Orbán szerint az önkormányzati „választás nagy és nyílt politikai csata volt, olyan amilyennek egy nagy és nyílt demokráciában lennie kell”.”

Tényleg, itt él ez az ember?

Tud arról, hogy milyen előzmények után, milyen piszkos fideszes akciókkal dúsított kampányőrület végén mentünk választani? Feltűnt neki, hogy az ő “nagy és nyílt” demokráciájában mit művel a kormánypórázra vett tévék, rációk, internetes oldalak és újságok propagandagépezete, hogy milyen körülmények között kapkod levegőért a megmaradt sajtó, a megmaradt civil szervezetek, a víz alá nyomott ellenzék? Azt persze, hogy a fagyi visszanyal, és a saját eszközeikkel kezdi ütni őket “az ördög ügyvédje”, nem sejtették, de ezt azért Orbánhoz méltó “túlzás” lenne demokratikus versenynek titulálni….

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük