Közeleg a lázadás? Már a fideszes képviselő, Manninger Úr is hőbörög!

Nem jó manapság kerítésen belül vonatozgatni, hol késik, hol kimarad, hol vakvágányra téved és otthagyják, hol nincs meg a helyjegyes hely, szinte mindenkinek van egy története. Egy biztos: Mészáros-vizet – ha meleg is – de lehet kapni rajtuk.

A fideszesnek is melege van és nem fél szóvá tenni!

Hadházy Ákos közösségi oldalán pécézte ki Manninger Jenő bejegyzését, amiben hőbörög a jó közszolga:

“Közeleg a lázadás?

Már a fideszes képviselő, Manninger Úr is hőbörög, amikor a MÁV magyar valóságával találkozik. Tudni kell, hogy a balatoni vonatok többségén EGYETLEN légkondis vagon van csak, persze felárért. Képviselő Úr vonatán elromlott a klíma a hőségben azon az egy vagonon is.

Azt pedig plàne tudni kell: ha nem lopták volna szét az EU támogatásokat, az ÖSSZES vagon új és klímás lehetne és új mozdonyokkal a vonatok sem feküdnének meg szinte minden nap, sok órás késéseket okozva. A képviselő posztja és a kommentek itt olvashatóak (amíg nem törlik)”

És itt az ominózus bejegyzés….

A kommentekből….

“Egy mávos kalauz közölte a múltkor,hogy Európai szintű szerelvényeink lennének de a fidess mocskai szarrá lopták magukat így azt vettek meg amit tudtak a maradékból. Felénk nincs klíma nem volt nem is lesz. De ez ugyebár Szabolcs megye…ide nem jár uniós pénz csak lopás.”

“Akkorát fejlődött a MÁV, hogy sok vonal már elérte az 1948-as szintet. Nincs lebombázva, cak szétrohadva.”

“A MÁV Startnak tényleg sokat kell fejlődnie,múltkor majdnem nem tudtam visszajönni Keszthelyről,mert nem indult vonat a délutáni órákban vmi biztosító-berendezések hibája miatt…persze elromolhat bármi,de a Volán nem is tudott róla és semmiféle pótló buszt nem állítottak be…végül a buszon annyian voltunk,hogy volt,aki teljesen szabálytalanul végigállta az utat..”

“Igazi fejlődés valóban, hogy 40 év után újra van büfékocsi….gratula, elvtársak…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük