Kubatov-lista lefotózva! – Most akkor van, vagy….?

Hányszor hallotta a kedves olvasó, hogy a Kubatov-lista csak egy ballib-sorosista képzelgés és természetesen nem létezik. Érdekes Kubatov úr, akkor ezt minek nevezné?

A kpsvr.hu írta meg, hogy délután a kaposvári ellenzéki összefogás szimpatizánsai le tudták fotózni az ún. Kubatov-lista négy oldalát, és azt Horváth Ákos Ervin, az ellenzék által támogatott polgármesterjelölt küldte el.

A portál szerint a papírok oldalai vonalkóddal vannak ellátva,

és az oldalakon nevek vannak felsorolva lakcímmel, a legtöbbjük mellett telefonszámmal.

fotó: kpsvr.hu

Látható, hogy a fideszes aktivistáknak karikába írt betűkódokat és számokat kellett beikszelnie a következő kategóriákban:

T (támogat), E (elutasít), B (bizonytalan), N (nincs otthon), R (rossz cím), G (egyéb), M (mozgássérült), H (elhunyt), K (elköltözött).

Az aktivistákat arra figyelmeztetik: a feldolgozás érdekében csak vastag filccel jelöljön, más megjegyzés hozzáfűzése tilos – írta a portál.

One thought on “Kubatov-lista lefotózva! – Most akkor van, vagy….?

  • Valamelyik nap írtam,hogy egy négytagú családban élek.A családomból csak én nem szimpatizálok a szabad rablással.Orbán levele már csak három példányban jött.Megfogadták a tanácsukat.Csak a listán jól szereplők kapnak levelet Orbántól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük