Lakner Zoltán: van az az ellenszenv, amit nem fordít meg a Kubatov-lista

Hódmezővásárhely! Értitek, nem a budapesti XIII. kerület, nem Szeged, ez még Veszprémnél is nagyobb fordulat.
Megint kiderült, van az az ellenszenv, amit nem fordít meg a Kubatov-lista sem.

A Fidesz legyőzhető!

Lázár János elleni népszavazásként is értelmezhető, ami ma történt, a kormány második emberét a saját fővárosában megalázták – a választók. Nem korlátlan az utódkijelölési jog, nem kellett az embere, nem hatott a fenyegetés, sem az ígérgetés. Jön majd a kicsinyes bosszú a megválasztott polgármester – és megint csak a választók – ellen, ámde kiderült, hogy van szellem a palackban.

A fő tanulság, hogy a Fidesz legyőzhető, mondjuk ki még egyszer, Hódmezővásárhelyen is.

Választási lázában ég és félrebeszél a listás Kubatov

Nem mindenhol egy független az ideális helyi jelölt és nem mindenhol egy jobboldali ember a közös nevező, de mindenhol van ok keresni a széles körben vállalható megoldást. Tudniillik lehet győzni.

Nem csak az lehet a cél, ki jön be másodiknak.

Pillanatokon belül mindenki a magáénak érzi majd Márki-Zay Péter győzelmét, nyilván sokan hozzá is tettek. És voltak, akik elvenni próbáltak belőle, rengetegen vannak, országszerte, rettenetes a felelősségük. Azoké is, akik csak a pártlogót akarják megmutatni és vizesnyolcasokat küldenek csatába a parlamenti választáson.

Lendvai Ildikó: a Kubatov-lista elavult, mehet a szemétbe

A fő tanulság ugyanis az, hogy csakis komolyan vehető jelölttel lehet beszállni a küzdelembe, világos politikai célokkal, és győzelemre kell játszani a rendszerrel szemben.

Lakner Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük