Lázár János Mezőhegyesre mentében, … hogy átvegye Orbántól kapott jussát

Megszokhattuk, hogy Lázár János nem otthonülő típus, megy ő mindenfelé, ahol két tányért összecsapnak. A pénteki beszámoló azonban sokkal nagyon fogásról számol be, éppen Mezőhegyesre autózik, hogy átvegye Orbán neki szánt ménesbirtokát.

A kegy

Mint arról már értekeztünk, Orbán Viktor szeptember végén a Magyar Közlönyön keresztül jelentett be, hogy Lázár János kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság által ellátott állami feladatok koordinálásáért.

Van egy kitétel:

A kormánybiztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja, munkáját a Miniszterelnöki Kormányiroda segíti.

Ezért autózott kora reggel az ex minden-miniszter kora reggel

„… most veszem át a tulajdonosi jog gyakorlását… azért, hogy öt éven belül a legjobb agrárvállalkozás és tíz éven belül pedig Európa legjobb agrárvállalkozása legyen…..”

Önbizalomért nem kell a szomszédba menni!

Persze orbánisztánban – csak úgy, mint a szocializmus idejében – ha a megfelelő poszton ülő potentát akar valamit, az úgy is lesz! Ha beledöglünk is! Emlékeznek még a 200%-ra teljesített 3-5 éves tervekre? Minő hasonlóság…..

„… minden magyar – hogy ez kit takar, arról a miniszterelnök aktuálisan tájékoztatja a kerítésen belülieket (szerk.) – fiatal számára megnyitjuk ezt a vállalkozást, hogy ott tanulhassanak, képezhessék magukat (…) a XXI. századi technológiát megismerhessék, amivel Magyarország versenyképes lehet…”

Jó lenne eldönteni, hogy a „hátrafelé lovazás”, vagy a digitális technológia a kijelölt nemzeti irány, mert így összegabalyodik a szerényen komponált nép.

Orbán-gömböc napi menüje

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük