Egy Lázár János-közeli csőd anatómiája

Miközben Lázár János azzal van elfoglalva, hogy az időközi polgármesterválasztás finisében megint a szegényeket alázza, a közvetlen környezetében éppen csődbe ment Csanádpalota önkormányzata. Kérdés: érdemes-e ezek után az ő támogatottjára szavazniuk a Hódmezővásárhelyieknek.

Csanádpalotán a polgármester független és a teljes képviselő testület is pártfüggetlen tagokból áll. Joggal kérdezhetik, mi köze tehát ehhez a csődkezeléshez Lázár János harcias kancelláriaminiszternek? A válasz pofon egyszerű: az ő országyűlési választókörzetében van és joggal várnák el a segítséget. Nem diktátumot, amit kaptak, Ezt majd a testületi ülés döntése után tárgyaljuk, most foglalkozzunk csak a csőd várható drámai következményei közül is a legtragikusabbal, az éhező gyerekekkel.

Csanádpalota veszélyes csődje

A fideszes Pécs után a Lázár János körzetébe tartozó Csanádpalota is csődbe ment. A testület megszavazta az adósságrendezési eljárás elindítását. A település tavaly 89 millió forint hiányt halmozott fel, és gyakorlatilag fizetésképtelenné vált, emiatt megszorításokra kényszerülnek. Úgy tervezik, a közalkalmazottakon és az idősotthonon is spórolnának- írta a HírTV.hu

Éhes gyerekek

250 gyerek maradhat étel nélkül Csanádpalotán, mert csődbe ment az önkormányzat.- hívja fel a figyelmet közösségi oldalán, az egyik legveszélyesebb várható következményre Mercs Erika :

Mára mindenki tudja, hogyan működik a Fidesz, és hogyan működik az ország. Vannak a csillogó érinthetetlenek, vannak a nekik dolgozó, iszonyú pénzek felett diszponáló oligarchák, alattuk az irodisták százezres nagyságrendben országszerte, azok körül pedig még egyszer annyi vállalkozó, cég, beszállító, stb őrület. Ezek alatt vannak, akik ezekben a cégekben dolgoznak, meg a fentieknek a teljes családja ugyebár, és azon kívül van a külvilág. Magyarország többi, mélységesen magára hagyott, kizsebelt, leszart és folyamatosan használt nagyobb része, az úgynevezett lakosság, amelyet a Fidesz alapvetően két részre bont: az ártalmatlan tömeg, aki a közelébe nem megy semmiféle politikának soha, és az ellenségek. Ellenség lényegében mindenki, aki nem felel meg fentiek egyikének sem, és alapvetően mindenki, aki valaha bármikor bármi rosszat is mondott vagy tett az ő szemszögükből.

S.O.S.

Ez a szerencsétlen falu csak egy újabb jelzés, egy a százból, sőt százszor százból, mert száz ilyen falut is találsz azonnal, hasonló problémákkal, meg száz ilyen hírt lényegében hetente erről az országról, ami ugyanilyen súlyú, ugyanilyen megdöbbentő, banális, szemérmetlen, felesleges, pimasz és undorító. Ebben élünk, mert érthetetlen módon az derült ki, hogyha néhány ponton változtatsz önkényesen a választási térképen, választási rendszeren, és néhány fontos poszton és törvényen, akkor 1,5,-2 millió, folyamatosan fanatizált rajongó kis túlzással akármeddig hatalmon tud tartani, főleg ha az ügyészséget, a bankokat, és minden egyebet is bebetonoztál. Mi meg ezt valamiért elfogadtuk, ránk erőltették, és egy csomó magyarnak ez megfelel, vagy azt hiszi, hogy megfelel- fejeződik be Mercs Erika posztja amit a Sárga Lap facebook csoport oldalán találtunk.

Lázár pofátlan János most a közmunkásokba rúgott bele

2 hozzászólás

 • 2018.01.31 - 17:12
  Közvetlen hivatkozás

  2/3-DAL KELL MEGVERNI ÖKET A RECEPT EGYSZERÜ.A BAL 3 NYERT KÖR UTAN VALLALJON EGY ONKENTES SZILENCIUMOT ES NE INDULJANAK A VALASZTASON.A JOBBIKRA SZAVAZZANAK MIND.LESZ ELSZAMOLTATAS DEMOKRACIA VISSZAALLITAS ES REMÉLEN A CSUHAS HORDAT KIVAGJÁK AZ OKTATASBÓL ES TAMOGATAST SEMMIT NEKIKSZENTELJEK A SONKAT BABSZINHAZBAN MEG A FEGYVEREKET A CSODABUDIKAT DE NYILVANOSAN KEZUKET LABUKAT KITORNI HA FINGANAK IS EGYET.A KOPORSOS TEMETEST IS BETILTANI ES ALLAMI HAMVASZTOKAT .HAJRA MAGYARORSZAG.ATHALLAS NÉLKUL

  Válasz
 • 2018.01.31 - 17:32
  Közvetlen hivatkozás

  Szép a cikk. Elgondolkodtam politikussan! Jelenleg az influenza fenyeget (persze a SOROS) /ausztrál/ LÁZÁR JÁNOS Orbán vírust terjeszt, persze nem egészség ügyben, hanem fineszes fejekben. Láz Ár ! Gondolt arra, hogy 2019-ben lesz ÖNKORMÁNYZATI válastás?? Képviselői területén ha mindenütt fineszes győz!!! MIBŐL LESZ PÉNZE hogy MINDEN TELEPÜLÉSEN JÓLÉT LEGYEN.!! Sokat kell majd fizetni Mészárosnak, hogy mindenütt legyen ÁRAM, VÍZ ! Gázról nem beszélek, mert sok sok településen hatalmas GÁZ-lesz!! /nem fűtésre, főzésre)( valamikor politizáltam, tehát írásomat mindenki értse, ahogy akarja)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük