Lebuktat a csillagjegyed: erről hazudsz leggyakrabban

Lássuk be, nincs olyan ember a világon, aki még sosem hazudott. Sőt, valójában – kutatások szerint – napi szinten elég gyakran füllentünk erről-arról. De gondoltad volna, hogy a csillagjegyed alapján az is kiderül rólad, milyen témában vagy hajlamos elferdíteni a valóságot?

Kos

Kosként szereted eljátszani, hogy nagyon erős vagy, ezért gyakran hazudsz arról, épp hogy érzed magad. Azonban mégsem vagy annyira jó a füllentésben, mert az emberek látják rajtad, ha valami nem stimmel; ezért is kérdezgetik olyan sokszor, hogy mi a baj. Pedig kár erről hazudni, nem leszel gyengébb mások szemében csak azért, mert bevallod, hogy most nem egy könnyű szakaszát éled az életednek! Nem szívesen vallod be, ha nehéz időszakon mész keresztül, ezért szimplán csak legyintesz, és azt mondod, minden szuper.

…ha érdekel a szerdád….

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhetõ napnak ígérkezik.

Bika

Szeretsz morálisan hibátlannak látszani, és azt szeretnéd, hogy mindenki nagyon jó embernek tartson téged. Imádod, ha felnéznek rád, és példaképként kezelnek, ezért azt állítod, te tényleg sosem szoktál hazudni. Ahogy mindenki, úgy időnként te is füllentesz, de mindig azt mondod, hogy nálad ilyesmi elő sem fordulhat – sőt, másoknál sem tolerálod. Persze leggyakrabban csak arról van szó, hogy valakit nem akarsz megbántani, ezért kedvességből megdicséred vagy eltitkolod az igazat. De tudod, hogy ez attól még nem igaz, igaz?

…ha érdekel a szerdád….

Egyre inkább érzékeli, hogy kezd végre beérlelõdni egy már régóta tartó munkájának gyümölcse, s ez nagy örömmel töltheti el. Ma ráadásul túltenghet önben az energia és a tenni akarás, úgyhogy többet haladhat céljai felé, mint bármikor! Ne féljen néha kilépni a komfortzónájából. Sosincs biztos és semmire nincs százszázalékos garancia. Merjen és nyerjen!

Ikrek

Nagyon jó kommunikációs készséged van, mégsem vagy valami profi a kapcsolattartásban. Igazából arról van szó, hogy szimplán nem foglalkoztál ezekkel, és kiment a fejedből, hogy ott villog az “új üzenet” a telefonodon. Emiatt van az, hogy sokszor azt ígéredmásoknak, hogy összefuttok egy kávéra, de végül ez sosem történik meg.

…ha érdekel a szerdád….

Ma, az elmúlt napok erõfeszítései és függetlenedési törekvései végre beérlelõdni látszanak. Ma központi szerepet kaphat életében az önállósodás életének akár több területén is, s úgy tûnik, az ez irányú elsõ lépések nagyon is jól mennek önnek, s az elsõ kanyarokat is könnyedén veszi. Az út, amelyen elindult, a sikerhez vezet, hát ne is térjen le róla soha, kedves Ikrek! Ezért aztán sokszor megesik, hogy nem válaszolsz az üzenetekre, vagy nem keresed az ismerőseidet, aztán amikor rákérdeznek, hogy miért, füllentesz – hogy nagyon sok munkádvolt, nem működött az interneted, vagy akár azt is bedobod, hogy te válaszoltál, de ezek szerint nem ment át.

Rák

Nem erősséged az, hogy időben megérkezz a találkozókra; valahogy mindig elrohan az idő, és te még csak fel sem öltöztél. Ezért meg sem tudnád számolni, hányszor hazudtad már azt az ismerőseidnek, hogy úton vagy, csak dugóba kerültél, miközben még el sem indultál a lakásból. Amikor azt mondod a párodnak, hogy “már csak 5 perc”, az valójában legalább fél óra, és ezt már ő is megtanulta. Hajlamos vagy mindenhonnan elkésni és kifogásokat gyártani. Még szerencse, hogy az ismerőseid nagyon imádnak téged, így ennek ellenére is szívesen találkoznak veled!

…ha érdekel a szerdád….

A mai nap eseményeit meglehetõsen vegyes érzelmekkel fogadhatja, ugyanis egy olyan lehetõséggel szembesülhet, melynek egyrészrõl, például szakmailag, hosszútávú elõnyei lehetnének, ugyanakkor másrészrõl igen nagy áldozatokat kívánna a dolog, például többet kéne távol lenni szeretteitõl. A döntés nehéz, ne kapkodja el, ugyanakkor jusson eszébe, hogy az életben minden nagydolog kezdete hatalmas áldozatokkal jár.

<<< Nézz bele ezekbe is! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest