Olvastál már az afrikai horoszkópot? Erre számíthatsz szerinte 2023-ban

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindig érdekes egy merőben más horoszkópot böngészni, mint amit napról napra olvashatunk. Írtunk már a cigány- és az arab jövendölésről, most ismerkedj meg az afrikaival. Ha van kedved, vesd össze a hagyományos csillag-értelmezéssel, lássuk, hasonlítanak, vagy merőben mást ígérnek. Csak egy dolgod van: eldönteni, melyik a szimpatikusabb!

Bőség: január

Ha januárban születtél, akkor az afrikai horoszkóp alapján a Bőség jegybe tartozol. Elszánt vagy és céltudatos, a karrierépítésben komoly sikereket érhetsz el. Figyelj azonban a munka és a magánélet egyensúlyának megtartására, mert ez még sok gondot okozhat. Sajnos a sportot sokszor hajlamos vagy elhanyagolni annak ellenére, hogy az eszeddel tudod, hogy szükséged lenne rá. A szerelemre ránézésre megbízható vagy, de azért néhány kicsapongást megengedsz magadnak időnként.

Apa: február

Ha februárban születtél, akkor a jegyed az afrikai horoszkóp alapján az Apa. Szorgalmas és megbízható vagy, komoly gyakorlatias érzékkel vagy megáldva és a környezeted mindig számíthat rád. Humánusan gondolkodsz, és elveiddel össze próbálod egyeztetni tetteidet is. Munkádban sikeres vagy, bár nem mindig képviseled annyira a saját érdekeidet, mint amennyire lehetne. A csoport szempontjait mindig a sajátod elé teszed, legyen szó munkáról vagy a családról.

Anya: március

Az Apa jegy folytatása a márciusi Anya. A jegy szülöttei tényleg sok szempontból hasonlítanak az ideális anyára: türelmesek és megértők, de szükség esetén kemények és határozottak is tudnak lenni. Jól és gyorsan mérik fel a helyzetet és biztos kézzel választanak a rendelkezésre álló módszerek közül. Ha márciusi vagy, akkor valószínű, hogy szinte mindig eléred a céljaidat, és nem utolsó sorban kiváló vezető lehetsz, mivel képes vagy irányítani egy egész csapatot – mint egy jól működő családot.

Család: április

Figyelmes és kedves vagy, és ezek nélkül az érzések nélkül nem is tudod jól érezni magad. A túl hideg légkörben visszahúzódóvá válsz, míg a támogató környezet az átlagosnál is ösztönzőbben hat rád. Imádod a csoportfeladatokat, és munkahelyi kollégáidra, barátaidra vagy családodra úgy tekintesz, mint összetartó, színes és szeretetteljes közösség. Néha kicsit erősebb a humorod az átlagnál, de épp ezért vagy népszerű a közösségben.

<<< Nem ilyenre gondoltál? Akkor ide süss! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest