Lehet Mocsok a Politika

Schmidt Mária fia egy videón arról beszélt, hogy milyen jól becsapták Ron Werbert, az LMP egykori kampánytanácsadóját. Aki ugyan a kampány utolsó heteiben összeveszett megbízóival de addig végezte a dolgát, s tanácsaival segítette a pártot.

Schmidt Mária fia

a videón azzal dicsekszik, hogy szándékosan úgy kötött szerződést a kampányguruval, hogy a szerződés ne legyen érvényes. Még nem volt felhatalmazása ugyanis arra, hogy aláírjon egy ilyen megállapodást, de ő mégis aláírta, mert, és ezt is büszkén mondta, egy esetleges bírósági tárgyaláson ez jól jön majd nekik.

Merthogy,

Ron Werbernek követelése van még az LMP-vel szemben, de miután a szerződés eleve érvénytelen volt, ezt a követelését – Schmidt Mária fia szerint legalábbis – nem tudja majd a bíróságon érvényesíteni.

Amit Schmidt Mária fia elkövetett,

az vagy csalás, vagy okirathamisítás, esetleg mindkettő egyszerre. Jogászok ezt biztosan tudják. Morálisan azonban bárki képes megítélni azt, hogy amit Schmidt Mária fia – nyilván a pártvezetés tudtával és beleegyezésével – elkövetett, nettó gazemberség.

Azok, akik idáig nem értették, mit jelent az, hogy Lehet Más a Politika, most ízelítőt kaptak ebből.

És abból is, hogy a XXI. századi pártok – így nevezi magát és lehetséges szövetségeseit az LMP – miben politizálnak másképp, mint elődeik. Például, hogy a pártvezetés szíves beleegyezésével szándékosan becsapják a nekik dolgozó kampánygurut.

Az LMP kampányfőnöke Schmidt Máriával egyeztetett a kampány alatt

Ungár Péter a Magyar Nemzet helyett az Azonnaliba fektetett be

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük