Több befolyásos LMP-s is arról számolt be a Magyar Narancsnak, hogy a párt kampányfőnöke és jelenlegi parlamenti képviselője, Schmuck Erzsébet rendszeresen egyeztetett Schmidt Máriával a választások előtt.
[mnky_ads id=”10551″]

A lap több forrása szerint az egyeztetések miatt fegyelmi eljárás indult Schmuck Erzsébettel szemben, ami nyár végére zárulhat majd le. Schmidt Máriával nemcsak Schmuck, de Szél Bernadett is kapcsolatban állhatott.
[mnky_ads id=”10552″]

A ma megjelenő nyomtatott Magyar Narancsban lesz egy hosszabb cikk a Fidesz és az ellenzéki párt viszonyáról, erről tettek fel egy beharangozót az újság honlapjára.

Az a feltételezés, hogy az LMP és a Fidesz közötti kapcsolat nem a hagyományos ellenzéki-kormánypárti felállás szerint alakul, már korábban is felmerült. A 2016-os alkotmánybíró-választás során például a Fidesz megegyezett az LMP-vel a jelöltekről (a tárgyalásokat a zöldpárt részéről Schiffer András vezette), a plakáttörvény tavaly nyári vitájakor pedig Hadházy Ákos, a párt társelnöke arról beszélt a Hír Tv-ben, hogy Rogán Antal és Kósa Lajos személyesen győzködték az LMP képviselőit, segítsenek a kétharmados törvény megszavazásában. A párt volt társelnöke a választások előtt és után is tett olyan nyilatkozatokat, hogy az LMP-be is beágyazódott a Fidesz, és egyes LMP-sek akarva vagy akaratlanul a kormánypártot segítik.

(Forrás: Magyar Narancs)

Kapcsolódó:

Kösz, LMP! Ezt elkúrtad! Nem kicsit. Nagyon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét