5-1= lemondott főpolgármester-helyettes!

A Facebookon jelentette be Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes, hogy lemondott a posztjáról. Dorosz volt Budapest klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettese, a lemondást pedig azzal indokolta, hogy

a kormány mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse a főváros munkáját, így a következő időszakban minden energiámmal a kormányváltásért dolgozva szeretném szolgálni a budapestieket és Magyarországot.

Dorosz december 31-én távozik, azt írta,

Az elmúlt egy évben így is néhány illúziónkat elvesztettük, a kormány nem csak gáncsol, de a kivéreztetés és ellehetetlenítés politikáját folytatja velünk szemben. Ilyen körülmények között még büszkébbek lehetünk az elért eredményekre. Budapest már ma is zöldebb és igazságosabb, mint egy évvel ezelőtt volt.

Köszönetet mondott Karácsony Gergelynek is, akinek azt írta,

barátságunk a régi, szövetségünk változatlan.

Előzmény

főpolgármester-helyettes

 

One thought on “5-1= lemondott főpolgármester-helyettes!

  • Lelke rajta, talan most eppen azon kellene dolgoznia, hogy az egyre nehezebb helyzetben levo Karacsonyt vedje, tamogassa, mert ha Budapest elve’sz, akkor az ellenzeknek annyi! A Parlament egy bolhacirkusz szintjere lesullyedt bolondokhazava valt, ahol semminek nem fog tudni ervenyt szerezni, ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük