Lendvai Ildikó  közösségi oldalán tette közzé mit gondol az ország miniszterelnökének aktuális ünnepi beszédéről.
[mnky_ads id=”10551″]

Orbán-beszél a hátam mögött a tévében

Jézusom, hát csak ennyi? A régi citromzöld nyakkendó, a régi szólamok, a régi Soros, a régi háború azok ellen, akik “el akarják venni az országunkat”, betelepítenék idegenekkel. “Afrika ránk fogja rúgni az ajtót”, “itthoni csatlósaik”, az “ellenzéki pártocskák” meg segítenek nekik. És főleg Sorosnak, aki eszerint néger is. Egy néger zsidó, ami igazi pech lehet. A Békemenet közönsége minden egyes “Soros”-nál engedelmesen (és békésen) fújol. Sokat fújolhatnak, ha már ennyit utaztak, kapniuk is kell valamit, és ezt talán a lengyelek is értik. “Minden körzetben egy Soros-jelölt” áll majd a fideszes hazafival szemben. Vagy több, de csak cselből.
[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

De azért van új is

Szokatlanul nyílt fenyegetés a választási ellenfeleknek és híveiknek: “A választás után elégtételt veszünk, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt.” (Lelkes taps a békés, de egy pici vért eszerint csak szomjazó tömegből.) Nocsak? Börtön is lesz, meg politikai foglyok, “státusfoglyok”, mint 1848-ban?,
Aztán jön egy áthallásos zsidózás, Soros emlegetése után felidézi a Velencei kalmárból minden antiszemita kedvenc szövegét, azokról, akik ugye mindig “a szívet támadják”. A közönségnek csak kisebb része kapcsol: Shylock-Soros-zsidó, aki “mindig a szívet akarja”, “pláne, ha az piros-fehér-zöld”.

Ünnepen elmegy egy kis képzavar is

Kicsit meglep, hogy szabadsághőseink között a 48-asok mellett Tisza Istvánt is sorolja. Hát nem is Adyt!
A legőszintébb mondat: “a választáson nem 4 év a tét”.Hát igen. Én is úgy tudom, hogy bűnszövetkezetként. elkövetett disznóságért több jár..
Úgyhogy indulok is az ellenzéki demonstrációra.

[mnky_ads id=”10553″]

Kapcsolódó

Orbán Viktor rárontott nemzete felére

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét