Orbán március 15-inek álcázott választási beszédében az egy a tábor egy a zászlótól kezdve az összes pudvás régi jelszavát felvonultatta.
[mnky_ads id=”10553″]

Dili van!

A nagyon ideges Orbán beszéde nagyban hasonlított a megvadult 2002-es TF beszédre. Aki igyekezett tárgyilagosan hallgatni, annak feltűnt, hogy még a szokásosnál is többet fenyegetőzött. Talán mindennek a teje az a pillanat volt, amikor a magyar miniszterelnök megígérte, hogy a győzelem után mindenkin elégtételt vesz.
[mnky_ads id=”10552″]
Ezek után már elképzelhető, mi vár erre az országra, milyen jogilag megalapozott állami terror. Sokan voltak a Kossuth téren, sokan hisznek még neki. Nagyban ment a fiatalok hülyítése is, ámbár ezeket a mondatokat – ahogy a többit is – akár Kádár is elmondhatta volna, de ennél még ő is szofisztikáltabban fogalmazott.

- Hirdetés -

Végül a felszámolásról és hadjáratról kezdett álmodozni, majd elszavaltatta a himnuszt.

Befejezésül pedig – mint egy bomlott elméjű, aki évszázadot tévesztett, és azt sem tudja, hol van  – így kiáltott 2018 március 15-én az ország főterén, a Kossuth téren:

Magyarok, magasba a zászlókat, menjetek és harcoljatok, éljen a magyar szabadság, éljen a haza! Fel, győzelemre! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

[mnky_ads id=”10551″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét