Békemenet-ország

Két Békemenet  is jutott mára. Mindkettőn sokan voltak, bár ha belegondolok, a két menet közül csak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt rendezvényének volt értelme.

Csak a vörös csillag hiányzott

A CÖF által szervezett borzalom hajazott a  szocialista Magyarország felvonulásaira. Csak a vörös csillagok és a mozgalmi  dalok hiányoztak. Bayer Zsolt a Bem téren mondott egy igazi uszító beszédet a Magyarországon szemben álló erőkről, s arról, hogy csak és kizárólag ők képviselik a keresztény értékeket és védik meg Európát.

A Békemeneten számtalan ellenzéki újságíró jelent, meg, akik kérdéseket tettek fel a kormány korrupciós ügyeiről, volt olyan újságíró is közöttük akit megvertek.

Bayer nevetett, a vonulók szitkozódtak és ütöttek – pillanatkép a Békemenetről

A Fidesz-tábor szerint a napi rendszerességgel kibuggyanó korrupciós ügyek csak szimpla hazugságok, ezért ezzel ők nem foglalkoznak.

Csizmadia László azt szeretné, ha az ország nem lenne gyarmat, ami valljuk be, elég vicces, hiszen se égen, se földön gyarmatosító, akik ellenünk törne. Hozzátette még, hogy Brüsszel ne legyen olyan, mint Moszkva, vajon ezt mire értette?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük