LMP tovább “katyvaszosodik”, vagy mi? – Letaszították a Kétfarkút a trónról!

Többek szerint az igazi magyar viccpárt nem a Kétfarkú, hanem az LMP. A párt berkeiből kiszivárgott legújabb terv csak ráerősít az állításra.

2 az 1-ben LMP módra

A 24.hu forrása úgy értesült, hogy a párt megtartja ugyan a hagyományos férfi-női társelnöki rendszert, de most szombaton a kongresszus csak egy férfi társelnököt választ.

És most lássuk az indokot, amit még a Kutya párt legjobbjai sem tudnának űberelni, pedig ők nagyon jók az elképzelhetetlen elképzelésében .

A nők közül a legtöbb ajánlást ugyan Schmuk Erzsébet (a Schmidt Máriával egyeztetgető) hölgy gyűjtötte, ám ő még büntiben van a 2018-as választási kampányban vállalt koordinációs(?) szerepéért.

A történetben már az sem világos,

hogy a csúfos EP választási szereplés után egy-emberként lemondott elnökség megüresedett női társelnöki helyére miként kezdhetett el támogatókat gyűjteni Schmuk Erzsébet, mielőtt még visszavonatta volna a fegyelmi bizottság a rá vonatkozó döntését. Miben bízott, hogy a mögötte felsorakozó erő elég lesz a bármilyen rossz is, de a párt alapszabálya szerint megszületett döntés semmissé tételéhez? Milyen pártvezető lenne az, aki a pártdemokráciát ilyen – finoman szólva is – szabadon értelmezi.

Persze az is lehet, hogy az LMP-ben, aminek a nevével túlzottan olcsó dolog lenne itt humorkodni, már olyan, csak a mitológiából ismert Augiász istállója szintű rendetlenség uralkodik, hogy azoknak, akik ebben dagonyáznak, eszükbe sem jut pártszerűen viselkedni.

Maradva a fenti példánál, oda is egy félisten kellet, hogy rendbe szedje az istállót. Vajon megszületett-e már az LMP Herkulese?

 Lehet Más a Politika

(LMP) 2009-ben alakult magyarországi politikai párt. Alapítónyilatkozata szerint a liberális, balközép és közösségelvű konzervatív politikai hagyományokból is építkező, de önmagában koherens, ökológiai és radikális demokrata politikai irányvonalat követ. A legfontosabb kérdéseknek a részvételi és képviseleti demokrácia minőségét, a társadalmi igazságosságot, valamint a környezetvédelem és az ökológiai fenntarthatóság kérdéseit tekintik. (Wikipédia)

Kapcsolódó

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük