Connect with us

Kerítésen innen

Magyar Péter: ha a Fidesz tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a “találmányából szerzett” milliárdokat

Megosztás

Magyar Péter, Varga Judit ex férje lassanként megérdemli, hogy ne csak ebben a minőségében tudjuk, hogy ki Ő. A szombati erősre sikerült posztja után vasárnap újra a Facebookon osztotta meg gondolatait.

Apaként nem tehetek mást! - Magyar Péter Kijevbe utazik
Megosztás

Magyar Péter, Varga Judit ex férje lassanként megérdemli, hogy ne csak ebben a minőségében tudjuk, hogy ki Ő. A szombati erősre sikerült posztja után vasárnap újra a Facebookon osztotta meg gondolatait.

„Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok

A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni.

Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb…

Egyik sem vagyok

Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.

Sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most világosodtam meg

Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Harmadrészt pedig,

bárki bármit is állit, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért.

Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a “találmányából szerzett” milliárdokat.

Ne féljetek!”

Magyar megszólalásai az elmúlt hétről:

Gyors reakció….

Juhász Péter ellenzéki politikus a Facebook-oldalán tett közzé egy Magyar Péternek címzett nyílt levelet. Azt írta, hogy őszintén hiszi, hogy „valaki megváltozhat egy ügy hatására, hogy eljöhet egy pont az ember életében, hogy netovább.” Viszont úgy fogalmaz:

Értem, hogy mostantól nem akarsz cinkos lenni. De még néma vagy. És bűnösök közt cinkos, aki néma.

Juhász ezután arra biztatja Magyart, hogy ne álljon meg itt, hanem mutassa is meg, milyen, amikor nem félünk:

Ne féljetek! – írod.

Én megadom a bizalmat, hogy komolyan gondolod. Mutasd meg, hogy milyen az, amikor nem félünk. Ha tényleg úgy érzed, hogy kötelességed a hazáért tenni és nyilvánosságra hozni amit tudsz, bennem partnerre találsz. Jó csapat lehet belőlünk: te tele vagy információval, én tele vagyok tettvággyal, és nem hátrálok meg holmi Rogántól. Papírom van róla. Szóval, ha van kedved csatlakozni, találkozunk a jó oldalon

– írja Juhász, aki a végén a telefonszámát is kiírja, mondván,

„te is tudod, hogy Rogánék úgyis tudnák. Akkor miért épp a többiek maradjanak ki, akiknek reményt adna?!”

Aki belengette, de inába szállt a bátorsága

Szerző