Május 2-án Orbán és Salvini összedugják, amijük van – házhoz jön az olasz belügyér

Ezúttal Nem Orbán Viktor repül, hanem Matteo Salvini ül gépre és látogat hozzánk, kerítésen belülre. Emlékeznek még, miként nyilatkozott miniszterelnökünk első őszi munkanapján? Emígy: “ő az én hősöm, sorstársam is….és van néhány tapasztalatom, amit meg tudok vele osztani”. Most jön a beígért “tudásért”.

Május 2-án érkezik a magyar fővárosba Matteo Salvini, a belügyminiszteri posztot is betöltő olasz miniszterelnök-helyettes, hogy a május 23-26. között sorra kerülő európai parlamenti választások előtt egyeztessen Orbán Viktorral a lehetséges együttműködésről az újonnan megalakuló Európai Parlamentben – írja a Magyar Nemzet.

Ha az MSZP-nek volnának elvei, Hiller legkésőbb holnaptól már nem volna a párt tagja – Magyar „parlamenti delegáció” Olaszországban

Salvini budapesti látogatásáról április elején Kövér László házelnök tett említést, aki Rómába látogatott Hiller István (MSZP) és Selmeczi Gabriella (Fidesz) társaságában, és többek közt találkozott az olasz vezető politikussal is.

Orbán első munkanapján Salviniről: “ő az én hősöm, sorstársam is….és van néhány tapasztalatom, amit meg tudok vele osztani”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük