A Népszava értesülései szerint Kósa Lajos felesége rendkívül olcsón vett egy százmilliós céget, amely cég a 82 éves anyósa sertéstelep üzletéhez nyújtott segítséget. A cég rendkívül alacsony vételárát eddig azzal magyarázták, hogy adóssága volt a cégnek, de ezek szerint az adósság ellenére hitelt is tudott nyújtani egy sertéstelepnek. A családi tündérmesében minden rokon jól jár és mindenki segít a másiknak.
[mnky_ads id=”3390″]
Vajon hova vezetnek a szálak? És miért nem hajlandó Kósa elfogadható magyarázatot adni? Az is érdekes egybeesés, hogy Kósa felesége attól az ügyvédtől vette a céget, aki a nyugdíjas munkaerő szövetkezetekért lobbizott, és amely törvényt Kósa Lajos nyújtotta be. Felvetődik a kérdés, vajon Kósa Lajost a feleségén keresztül fizette ki Fiák István?

Mivel Kósa Lajos bujkált eddigi kérdéseim elől, ezért közérdekű adatigénylést nyújtottam be Debrecen Város Önkormányzatához, hogy milyen kapcsolatban állnak Fiák István ügyvéddel – olvasható Gurmai Zita közleményében.

Az MSZP országos elnökségének tagja szerint a Kósa családnak el kell számolnia arról, hogy miből tollasodnak. A magyar embereknek, a debreceni választóknak joguk van tudni a választ.
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét