Már ketten vannak! - Dobrev Klárának is összejött a 20 ezer ajánlás - Városi Kurír

Sorting by

×

Már ketten vannak! – Dobrev Klárának is összejött a 20 ezer ajánlás

Dübörög az ellenzéki képviselő- és miniszterelnök-jelöltségért a napokban indult aláírásgyűjtés. Egyre többen és többen jelentik be, hogy megvan képviselőjelölteknél a 400, miniszterelnökjelöltek esetében pedig -legutóbb Dobrev Klárának- a 20 ezer támogató aláírás.

Hirdetés

Karácsonynak és Dobrevnek már biztos a helye a startvonalon

Miért tartunk előválasztást? Mert mi alapvetően máshogy képzeljük el Magyarország jövőjét. Olyan országot akarunk, ahol az emberek véleményére nem csak akkor kíváncsi a politika, amikor választás van, hanem közösen hozzuk meg legfontosabb döntéseinket. Az előválasztás arról szól, hogy mindenki, aki változást akar beleszólhasson és elmondhassa, kit tart Orbán Viktor legesélyesebb kihívójának, és kit tart a legesélyesebb országgyűlési képviselőjelöltnek 2022-re – írta alig néhány napja Karácsony Gergely. Majd egy egyetlen nappal később:

“Ismét kis bejelentkezéssel kezdem a napot. Kevesebb mint 24 óra alatt meglett a szükséges ajánlás az indulásomhoz. Fontos változások vannak Budapesten, haladnak a felújítások, a vidéki állami buszközlekedésről azonban aggasztó hírek érkeztek. És vajon ma mit fog kommentelni Deák Dániel? 🤔 “

A DK jelöltjének, Dobrev Klárának is összejött

Dobrev Klára összegyűjtötte a miniszterelnök-jelöltséghez szükséges 20 ezer ajánlást, erősítette meg az ATV Híradó információját a DK miniszterelnök-jelöltje. Dobrev továbbá azt mondta, hogy

sokkal nagyobb az érdeklődés az előválasztás iránt, mint azt előzetesen gondolták. Bőven túl vagyunk azon, amire szükség van, viszont az ajánlásgyűjtés nem csak arról szól, hogy meglegyen a minimum teljesítmény, hanem egy alkalom arra, hogy beszélgessünk az emberekkel.

(Ellenszél)

Rajtuk kívül

még a jobbikos Jakab Péter, a momentumos Fekete-Győr András, a Mindenki Magyarországa Mozgalmat vezető Márki-Zay Péter, az Új Világ Néppártot alapító Pálinkás József, valamint a Le az Adók 75%-ával pártot képviselő Ecsenyi Áron gyűjti az aláírásokat, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölti csatában részt vehessen. Az addig elég támogatást gyűjtők között a Partizán szervez majd nyilvános vitát szeptemberben, de feltehetőleg az ATV-n is összeeresztik a politikusokat.

Kapcsolódó

 

Dobrev

 

 

 

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.