Márki-Zay napszúrást kapott, vagy a Fidesz lódít? Ön szerint?

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz helyi szervezete közvélemény-kutatást végez Hódmezővásárhelyen, de nemcsak kérdeznek, hanem manipulálnak is. Az érintettek visszautasítják a vádat. Zajlik az élet Lázár János városában.

Akkor most mi van?

“A napokban telefonon közvéleménykutatást végeznek a vásárhelyiek körében. Hogy rendszeresen felmérik a politikusok véleményét, közismert, az is sejthető, hogy csak azért nem oszlatták még fel a közgyűlést, mert a kutatások jelzik nekik, hogy ha választások lennének, nyilván veszítenének”

– írja Facebook-bejegyzésében a városvezető.

A vásárhelyieket arról is megkérdezik, mit szólnak ahhoz, hogy a polgármester EP-képviselői álmokat dédelgetve Brüsszelbe készül.

“Természetesen nincsenek hasonló terveim, de hogy a Fidesz (mert ki másnak van most erre pénze?) kíváncsi erre, az sokat elárul a félelmeikről. Ismételten megnyugtatok minden vásárhelyit, hogy nem azért költöztem haza Amerikából Hódmezővásárhelyre, hogy innen Brüsszelbe költözzek, tökéletesen elégedett vagyok a polgármesteri megbízatásommal és nem fogom magukra hagyni azt a rengeteg tisztességes és bátor embert, akik támogatnak a város korrupciótól való megszabadításában”

írja Márki-Zay.

Reakció

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete a megszólított okán válasz-üzenetet tett közzé:

“Mikor fog végre Hódmezővásárhely látszatpolgármestere végre a várossal foglalkozni?”

– tette fel a kérdést a Fidesz vásárhelyi szervezete a legújabb közleményében, amit változtatás nélkül közlünk.

Márki-Zay Péter és a nyári meleg

Márki-Zay Péter ma reggel hosszú bejegyzést tett közzé a közösségi médiában, amelyben szokásához híven vádaskodik és különböző hazugságokkal próbálja lejáratni a Fideszt. Legújabb agyszüleménye, hogy a városban közvéleménykutatást folytatunk. Megértjük, hogy a nyári meleg megviseli a polgármester urat, ahogyan azt is jól tudjuk már: minden alkalommal, amikor fel akarja magára hívni a figyelmet, munka és teljesítmény hiányában csak a Fidesz támadása marad neki. Ezúttal azonban alaposan melléfogott, a Fidesz ugyanis nem folytat semmilyen közvéleménykutatást, adatgyűjtést vagy elemzést Hódmezővásárhelyen. Képviselőink lakossági fórumokat tartanak, arra a munkára koncentrálnak, amivel a Vásárhelyiek megbízták őket. Ha azonban a labdát már feldobta a polgármester, nagyon szeretnénk a következő kérdésekre választ kapni. Mikor fog végre Hódmezővásárhely látszatpolgármestere végre a várossal foglalkozni? Mikor fog Hódmezőővásárhely látszatpolgármestere végre dolgozni ahelyett, hogy éppen felelősöket keresne arra, mit, miért nem tud megoldani? És egyáltalán, miért fél Hódmezővásárhely látszatpolgármestere a Vásárhelyiek véleményétől?

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Hódmezővásárhelyi Szervezete

Egy biztos! Kellemes lehet Hódmezővásárhelyen élni!

Márki-Zay: A Lázár-média megfélemlítő hadjárata

Márki-Zay Péter és a Fidesz újabb frontokat nyit Vásárhelyen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük