Nyugdíjasok, futás a postaládához! - Megjött a színes-szagos Orbán-JóKor! - Városi Kurír

Sorting by

×

Nyugdíjasok, futás a postaládához! – Megjött a színes-szagos Orbán-JóKor!

Emlékeznek még a 2014-ben kiötlött, szándéka szerint legpozitívabb, szintén szándéka szerint kormánypárti Magyar Krónika című lapra, amit Kerényi Imre legendás “Kinyílott a pitypang, megírom” levele vezetett fel, az első lapindító értekezletén pedig részt vett maga Orbán Viktor is? Most is hasonlóval próbálkoznak, ám míg az előző 10.000 példányban jelent meg, a mostanit az összes nyugdíjas megkapja.

Hirdetés

Még ilyen nehéz időben is gondol a nemzet nyugdíjasaira a nemzet kormánya! Nem vennék a lelkükre, hogy olvasnivaló nélkül maradjon a cirka 1.800.000 szépkorú szavazópolgár pont Húsvétkor, ezért névre-címre szólóan postázták az érintetteknek a JóKor című ingyenes propagandaújságot.

Ha nem érezné a törődést….

Nem először veti be az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Idősek Tanácsa és a Miniszterelnöki Kabinetiroda együttműködésének, a Magyar Államkincstár a hivatalos kiadója által előállított ingyenes -már akinek, ugyanis az előkészítést, a nyomdát ugye valakinek fizetnie kell-  propagandalapot a kormány. Az előző szám 2020. júniusában örvendeztette meg ugyanezt a korosztályt.

Akkor Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott azt mondta, az Idősek Tanácsa kezdeményezte egy olyan

„hiteles tájékoztató kiadvány”

megjelentetését, amely a legfontosabb közérdekű információkat tartalmazza a nyugdíjasoknak. A magazin akkor is az államkincstár kiadásában, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Idősek Tanácsa és a Miniszterelnöki Kabinetiroda együttműködésében jelent meg.

2 millió 130 ezer példányban jelenik meg a magazin, és a Magyar Posta közreműködésével juttatják el az időseknek.

-mondta akkor Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott. Hulák Zsuzsa, az Idősek Tanácsának tagja beavatta a nagyérdeműt, hogy azért javasolták a tájékoztató újság kiadását, mert sokszor téves információk jelentek meg az időseket érintő ügyekben.

Kell egy olyan fórum, ahol az ilyen téves hírekre azonnal lehet reagálni.

Orbán, a házi-szerző….

Az elmaradhatatlan beköszönő cikket a Húsvétra időzített számban is Orbán miniszterelnök “írta”. Sok újdonságot nem tudhat meg belőle a célközönség: sikeresen küzdünk a járvány ellen, -a több, mint 20.000 halottról nem tesz említést- az oltások beadása jól halad, elsők közé tartozunk, és hamarosan azok is minél előbb megkapják, akik még nem jutottak hozzá. Ne keresse a részvétnyilvánítást azoknak az olvasóknak, akik esetleg elvesztették valamelyik hozzátartozójukat, viszont arról részletes a beszámoló, hogy, ha nem is érzi, a kormány megbecsüli a nyugdíjasokat, lásd a 13. havi nyugdíj első részét már el is költhették.

Müller Cecília, a kimaradhatatlan érintett….

Orbán köszöntője alatt Müller Cecília országos tisztifőorvos gondolatai olvashatók. Ebben „oltakozásra” buzdítja az olvasókat, és azt hangsúlyozza, hogy minden vakcina biztonságos.

Csábító rejtvény és nyereményjáték és celebhegyek…

A címlapon Szerednyey Béla színművész, a kiadványba lapozgatva pedig Besenyei Péter műrepülő pilóta horgászattal kapcsolatos gondolatai és Kudlik Júlia, valamint Gergely Róbert életének szemelvényei szórakoztatják a nagyérdeműt.

 

jokor

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.04.06 - 13:06
    Közvetlen hivatkozás

    Alig várom, hogy megkapjam. Amióta neten olvassuk az újságokat, bajban vagyunk a begyújtással a kazánba. Ez az orbáni mocsármédiás izééé másra nem jó. Esetleg a nyugdíjasokat dühíteni, hogy már megint hülyeségekre sz@rtak el egy rakás közpénzt

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.