Sorting by

×

Mészáros Lőrinc szerda reggel 9-kor újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon saját magából! – üzente az újraperelt….

Azért írok itt, nyilvánosan, mert tudom, hogy itt eljut Önhöz. Csakúgy, mint a felcsúti per és minden Önnel kapcsolatos kijelentésem az elmúlt évben, amikért büntető- és polgári perek sorát indította ellenem. Mivel a büntető pereket kivétel nélkül, tárgyalás tartása nélkül jogerősen elbukta velem szemben, holnap reggel 9-kor újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon saját magából – adta facebook-postára Mészáros Lőrincnek írt levelét Fekete-Győr András.

“Kéretik Mészáros Lőrincnek eljuttatni!

Ugyanis holnap reggel 9 órakor, a Fővárosi Törvényszéken megkezdődik a Mészáros kontra Fekete-Győr személyiségi jogi per. Én ott leszek személyesen, mint alperes, remélem Ön is ott lesz, mint felperes. Lesz lehetőségünk egymás szemébe mondani azt, amit egymásról gondolunk.

Ön Orbán Viktor nevében, én pedig a meglopott magyar adófizetők nevében.

Azt fogom elmondani, amit minden magyar álmából felkeltve is tud: hogy Ön Orbán Viktor strómanja

Ezt Ön maga nyilatkozta 2014-ben a 444-nek, hogy mesés vagyonát a

“Jóistennek, a szerencsének, és Orbán Viktornak köszönheti”.

Az Ön vagyona ma már nagyobb, mint az angol királynőjé, II. Erzsébeté! Mindenki tudja, hogy ez a vagyon magyarok millióinak adóforintjaiból lett összelopva, óráról órára, napról napra, évről évre. A közvagyon ellopása pedig – egy európai polgári demokráciában – bűncselekmény, amit büntetőeljárásban fog a független igazságszolgáltatás a 2022-es kormány- és korszakváltás után kivizsgálni. Ezt hívjuk mi, momentumosok, felcsúti pernek.

Mészáros Úr, Ön nem bírja elviselni, hogy nem Ön dönt arról, ki mit mondhat Önről

Előbb tavasszal “becsületsértésért” jelentett fel, miután a 2022 utáni felelősségre vonásáról beszéltem, majd amikor a bíróság az én javamra döntött, ahelyett, hogy elfogadta volna a döntést, fellebbezett, sőt, egy újabb Facebook-posztom miatt még egyszer megpróbált feljelenteni ezen a fellebbezésén keresztül. Pedig már elsőfokon is kimondták: alaptalan vádaskodás, amit Ön művel, és igenis lehet nyilvánosan beszélni arról, hogy

“politikusok és oligarchák ülnek majd a vádlottak padján. Magyarország kontra Orbán, Mészáros, Rogán és társaik”.

Szeptemberben megszületett a másodfokú, jogerős ítélet úgy, hogy még tárgyalásig sem jutott az ügy: szó nincs “becsületsértésről”, az elszámoltatással kapcsolatos kijelentéseim bőven beleférnek az értékítélet kategóriájába.

Tehát legalább három bíró gondolta már úgy, Önt nevén lehet nevezni, vagyis Önt bűnözőnek lehet hívni.

Ön azonban itt nem állt meg

Az adófizetők pénzéből busásan megfizetett ügyvédjével a büntetőeljárások elbukása után polgári peres eljárást is indított.

A holnap reggel 9-kor kezdődő polgári perben a perköltségek megfizetése mellett Ön bocsánatkérést követel tőlem a kijelentéseim miatt.

Ön az az ember, akiről a felmérések szerint még a fideszes szimpatizánsok is tudják, hogy Orbán Viktor elsőszámú oligarchája. Vagyis egy ország előtt teszi magát ismét teljesen nevetségessé. Ön tudja…

Mindenesetre én ott leszek holnap 9 órakor a Fővárosi Törvényszéken. Remélem, Ön is.”

Kapcsolódó

Ő+Ő+Ő

Az ügyről változatlan a véleményünk:

Fekete-Győr Andrást nem nehéz kihozni a sodrából. A Momentum elnöke harcos fajta, így aztán szinte minden lehetséges alkalommal belemélyeszti fogsorát Orbán Viktor elevenjébe és mi lenne inkább “elevenje” a miniszterelnöknek, mint a gyerekkori barátjából általa fő magyar oligarchává lett bizonyos Mészáros Lőrinc. “

 

Mészáros Lőrinc szerda reggel 9-kor újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon saját magából! - üzente a percimbora

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Mészáros Lőrinc szerda reggel 9-kor újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon saját magából! – üzente az újraperelt….

  • 2021.10.26 - 23:13
    Közvetlen hivatkozás

    Nagyon nem csipem Fegyo”rt – de ha ezt IGY vegigcsinalja egy ilyen nehez helyzetben is, amiben most o van – hogy a partja megvonta tole a bizalmat, es elvesztette a partelnokseget – hat le a kalappal elotte, es latszik, hogy neki mer menni meg meszilolonek is! Hat hajra, Fegyo”r – a lolonek meg tolmindegy, ugyse jut el az “intelligens:” tudataig, hogy o most mekkora barmot csinal magabol!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.