Mi történt Havas tanár úrral? – erre senki sem számított….

Havas Henrik a április óta nem posztol közösségi oldalára és mivel méltatlan körülmények között, egyik napról a másikra kigolyózták a közéletből, mondhatni “lekaraktergyilkolták”, nem hallani felőle. Csütörtökön kivételt tett a a Blikk magazinnal.

A Vona-könyv hozadéka

Amint azt megírtuk, Havas feltehetően azzal húzta ki a gyufát kormányéknál, hogy a 2018-as választás előtt megjelent a Vona Gáborról készült könyve. Ezt követően “ébredt rá” teljesen magától Baukó Éva, hogy előadja a nagyhalált, miszerint Havas Henrik molesztálta. Ennek folyományaként nem hosszabbítottak vele szerződést az ATV csatornán, ahol addig népszerű és nézett műsoraival jelentkezett.

Vége…

„Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani.”

-nyilatkozta a lapnak Teneriféről, ahol a lánya családjánál pihen és vadul unokázik. Igyekezett megnyugtatni a miatta aggódókat, hogy nem maradt munka nélkül és, hogy rendben van:

Most készül a következő, szám szerint a 28. könyvem, de az első, ami szépirodalom. Egy vidéki lányról szól, aki Budapestre költözik, hogy megvalósítsa az álmait. Egy krimit is tervezek, annak már a címe is megvan. Most nem akarok a szakmámról írni, abszolút a fikció világával foglalkozom.

A riportból megtudhatjuk, hogy:

Huszonnégy év után megválok a Pozsonyi úti irodámtól. Rengeteg könyv és interjú készült itt, de már túl nagy, nem használom ki. Amióta nem dolgozom a tévénél, nincs értelme mindennap bejárni Pestre, feleslegessé vált a nagy lakás. Na, azért nem panaszkodom, mert ugyanitt van egy kisebb lakás is, ahol a fiam, Henrik lakott a válása után. Oda költözött át most az irodám. A régi irodát felújíttattam, és majd kiadom. Szóval azokat, akik azon aggódnának, hogy anyagi gondokkal küzdök, el kell keserítenem, mert minden a legnagyobb rendben.

(forrás: blikk.hu)

Fidesz – örömmámor – kicsinálták Havast, melyikünk lesz a következő? Itt az új “átkos”!

Havas utoljára járt az ATV-ben

Havas Henrik: Habonyék elég szar munkát végeztek

Ha Havas ilyen jó lenne! – Fantasztikus Gálvölgyi-paródia, szexuális felhangoktól sem mentesen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük