“Minden idők legnagyobb” honvédelmi költségvetésén emelt a kormány 103 milliárdot, így 77.000 forint lett/kopf!

Tudja mennyi 103 milliárd közforint és mire lenne elég, ha nem vizionálna Németh Szilárd kormánymegbízásból ránk törő ellent? Ha elképzelte, akkor fejelje még meg egy kicsit, ugyanis ez csak a többlet a “minden idők legnagyobb” pénzéhez képest, ami az idei költés volt.

A tervezett honvédelmi kiadás: 616 milliárd, azaz: 616.000 millió, vagyis 616.000.000.000 közforint, ami fejenként 0-99+-ig: 77.000 magyar forintot jelent

Németh megjegyezte, hogy

Vadai Ágnes, a Gyurcsány-család táskahordozója terjesztett be egy módosító javaslatot, hogy 120 milliárdot vonjanak el a magyar honvédség fejlesztéséből….

Ezt azután mondta, hogy arra hivatkozott, hogy Ön, meg Ön, meg Ön is felhatalmazta a kormányt szavazatával – legutóbb az uniós választás alkalmával – hogy a világ pénzét költsék fegyverre. Ön emlékszik ilyenre?

Még mesélt arról, hogy Vadai is honvédelmi államtitkár volt 2002 és 2010 között, tehát

marha nagy gyakorlata van.

Itt tegyük hozzá, hogy sem akkor, sem most nem állnak csapatok – szerencsére – országunk határán, akik ellenünk törnének, úgyhogy azon kívül, hogy Orbán megalomán tervének eleget tegyen az ország és megfelelő mennyiségű fegyvert szerezzen be a kiszemelt eladóktól, semmi nem indokolja a parát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük