Majka az Indexnek adott exkluzív interjút a Curtis-ügyről, aminek az volt a feltétele, hogy az anyagot vágatlan videó formájában tegye közzé a portál. 


Együttélés a drogossal, akit szeretsz

Aki belülről megtapasztalta, hogy milyen az, ha egy szeretett családtagját, vagy baromi jó haverját beszippantja a kemikália, az megérti Majkát. A stációk a felismeréstől a hitetlenkedésen, az “együtt majd megoldjuk” csábító hazugságán át a felismerésig, hogy ha a feje tetejére áll, akkor sem tud segíteni súlya nehezen viselhető.

Majka: Egy fájdalmas és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem!

 

Csak kevesek képesek úgy szeretni a másikat, hogy drasztikus lépésre szánják magukat.

Pedig ők szeretnek jól. Ha egyáltalán van esély kikeveredni a borzalomból, amiben az áldozat van, az csakis ez. Majka élete nem volt fáklyás menet, megjárta a lent és fent közötti hatalmas út minden stációját, tudja miről beszél.

“Egyszer voltam egy nagyon nagy kimerülésben. Volt egy borzasztó nagy hajtás, és attól lettem egy olyan állapotba, amibe soha többé nem akarok kerülni. (…) Azt gondoltam, hogy lehet, hogy én leszek a következő BB Évi? (…) Ittam annyit, mint az állat huszonévig, elég volt….”

Nem tudja, hogy mit akart üzenni Curtis azzal, hogy

“… nem vagyunk egyformák, mindenkinek megvan a saját drogja…”

“Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok,jönnek az új dalok úgyan úgy. Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA! De én megmaradok úriember…Szép 8 év volt!sok sikert a csapatnak!
(Megkérek minden médiával kapcsolatos emeberkét ne keressenek az ügy miatt,nem nyilatkozom)”

Egy biztos, ha továbbra is úgy tesznek, ahogy eddig, ha elkenik a dolgot, akkor Curtis soha nem gyógyul ki kábítószer függőségből. Nem szabad bedőlni, ilyenkor már régen nem azzal áll szemben az érintett hozzátartozó, akit szeret, átváltozik zombivá, aki mindig azt az arcát mutatja, amelyikkel célt ér. Majka azt tette, amit ebben az esetben tenni lehet. Az, hogy közben ő mit csinált és Curtis mit lebegtetett be róla mind a drog számlájára írható finesz és jelen esetben mindegy is.

Curtis, szorítunk!

A teljes interjú:

(forrás: index.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét