Sorting by

×

Minek ezt a választási eredményt hánytorgatni? Ezért!

Karácsony Gergely az elvesztett választás után rögtön azt nyilatkozta a sajtónak, hogy Dobrev Klára se nyerte volna meg. Most a szintén az MZP csapathoz tartozó Ungváry Krisztián történész nyilatkozott úgy, hogy az ellenzék ezt a választást nem nyerhette meg. Ez a központilag kiadott, hazug mantra. Mentegetik a saját hülyeségüket!

Gusztustalan amit csinálnak

Ez a sok okos MZP-rajongó hirtelen megvilágosodott. Csak azt nem értem, miért most szólnak? Miért nem a választás előtt hozták nyilvánosságra ezen véleményüket? Talán máshogy hívják a miniszterelnököt az elveszett választás óta? Vagy más lett a választási törvény? Vagy a fideszes média fölény változott volna? Máshogy hívják az ország leggazdagabb strómanját, nem Mészárosnak stb.? Francokat! Nem változott semmi! Akkor pedig szólhattak a volna az ellenzéki polgároknak, sőt magának MZP-nek is, hogy kár a gőzért, nem érdemes küzdeni, nem érdemes Gyurcsányt köpködni, nem nyerheti meg a választást az ellenzék, ne is induljon!

De nem szóltak nekik! Most meg hazudoznak össze vissza!

Hangosan szövegelnek, pedig óriási bukást hoztak össze. Ezzel szemben az a valóság, hogy az előválasztás első fordulójáig emelkedett hangulat volt az ellenzéki szavazók körében. A statisztikai hibahatáron túl, biztos négy százalékkal vezetett az összefogott ellenzék a Fidesszel szemben és a támogatottsága folyamatosan nőtt.

Az előválasztás első fordulójában Dobrev 85, míg MZP 2 körzetet nyert meg

Majd Karácsony összefogott MZP-vel, hogy kinyírják Dobrevet. Azt kell mondjam, ilyet csak gerinctelen és nagyon buta emberek csinálnak, hogy egy toronymagasan győztest, a nép által nagyon támogatott jelöltet személyes hatalom vágyból, utálatból félre állítanak és helyette egy teljesen esélytelen senkit bíznak meg a vezetéssel Orbánnal egy irányba húzva, aki elküldte szavazni a fideszeseket MZP-re. Ilyen állatság csak Magyarországon történhet meg. Azzal indokolták, hogy MZP hozza a bizonytalanokat és a jó fideszeseket.

Akkor is szóltam, többször, hogy nincs ennyi bizonytalan és jó fideszes pedig nem létezik.

Viszont ezzel a manőverrel elriasztják majd a DK és a Jobbik szavazóinak nagy részét. Így is lett. 800 ezerrel kevesebben szavaztak most az ellenzékre, mint 2018-ban. Az SZDSZ hullák jelentős része a Fidesszel egy irányba húzva kinyírta az Ellenzéki Összefogást.

Valójában ezt ők qrták el

Most pedig közlik, hogy nem számít, mert úgyse nyerhettünk volna. Pedig valójában ezt ők qrták el. Nem kicsit. Nagyon!!! A valóságban 4 százalékos, biztos vezetése volt az ellenzéknek, ami a Karácsony-MZP paktum után száguldó lejtmenetbe került és lett belőle kétharmados Fidesz győzelem. Pedig Orbán nagyon becsinált a gatyájába Dobrev miatt. Elkezdte nyakába venni az országot, még Szentendrére is elment kampányolni, ami pedig régi, fideszes város.

Szóval rohadtul unom az MZP fanok simlis hazugságait!

Kinyírták az ellenzék esélyeit és még nagyobb, kétharmados győzelmet hoztak össze Orbánnak, mint amire ő maga számított. De most sincs semmi önreflexió, semmi önkritika. Csak fordítottak a köpönyegen, hogy úgyse lehetett volna nyerni! De igen, lehetett volna. De nem egy nárcisztikus, pszichopata önjelölttel, MZP-vel, aki mellé Gyurcsány fóbiája miatt beállt az értelmiség egy része, akik még most se képesek elismerni, hogy mekkora bűnt követtek el az ellenzéki Magyarország ellen.

“Miért ne használhatna engem?”

MZP pedig a bukott választás után egy héttel megkereste Orbánt és felajánlkozott neki,

“Miért ne használhatna engem?” jeligével.

Aztán a jövőbeni kellemes együttműködés reményében találkozót szervezetek Lázár Jánossal, ahol szintén Gyurcsányoztak egy jót. MZP pedig közölte azt is, hogy nem is akarna Gyurcsánnyal beszélni.

Ezen kívül van a csendesebb, a saját tévedését már belátó volt MZP rajongó, aki azt kérdezi, minek ezt megint felhánytorgatni?

Ez nagyon rossz kérdés! Azért, hogy még egyszer ilyen ne történhessen meg!!! Minek? Azért, mert újabb négy évre odadobták az országot a fideszes maffiának, Orbán pedig jókat röhög. Nem rajtam, mert engem nem tudott bepalizni egy percre sem. Hanem a volt SZDSZ hullákon és MZP fanokon röhögcsél jót a Várbeli teraszáról, hogy mennyire sikerült őket hülyére venni, hasznos idiótává változtatni saját maga számára!

Hát ennyi volt a 2022-es választás rövid története ellenzéki szemszögből. Szégyellje magát mindenki, aki ebben a gusztustalan játékban részt vett a Karácsony-MZP duó oldalán és megvezette az ellenzéki polgárokat!

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Minek ezt a választási eredményt hánytorgatni? Ezért!

 • 2022.05.14 - 11:24
  Közvetlen hivatkozás

  Az, hogy ilyen mértékű bukás volt, egyértelműen MZP és az előválasztás meghekkelése a felelős!!!
  Az ellenzék és a szavazók is át lettek verve az előválasztással, sajnos nem tehetnek róla, hogy Magyarék Karival, az MMM civilekkel Bajnaival meghekkelték az előválasztást (nem a fidesz volt!!) hogy az MMM jelöltje – MZP legyen a kiválasztott – előre le volt zsírozva. Erre kellett a 15 százalékos limit, hogy MZP-t betolják harmadiknak (Jakabtól pedig elvették a szavazatokat – csak 14.1 százaléka lett), lebeszélték Karival előre!!!, hogy majd visszalép a javára az utolsó lehetséges napon, nehogy a pártok közbelépjenek, + megdobták 150-200 ezer fantom szavazóval (akiket soha nem találtak) – ezzel elárulták az összefogást. A leghülyébb lett kiválasztva, köszönet a szemét civileknek.
  Ráadásul MZP köpködő, fröcsögő, mindenkit dehonesztáló, aljas, öntelt, gőgös kommunikációja miatt vesztett ekkora mértékben az ellenzék.
  Nekik GyF volt az ellenség, meg a Kutyák és nem OV. Még a háború sem “tehetett” a nagy zakóról – az csak “mogyoró volt az ő tetején”. Nagyon érdemes volna a pártoknak ezt forszírozni a dolgot, hiszen ha bizonyítást nyer, akkor igenis lehetne a civilekre és MZP-re mutogatni, ezáltal a pártok is egy kicsit felszabadulnának a nyomás alól.
  Folyamatában kell nézni a dolgokat!!- csak néhány pillanatkép “OLDALTÓL” függetlenül , hogy egy ilyen, alattomos és aljas emberrel mint MZP lehetetlen nyerni – de millióegy írás van róla, egyébként mind a “háború” előtti, hogy bizonyítsam mennyire le lett járatva már addigra az ellenzék esélye – MZP idegbeteg viselkedésének köszönhetően!
  Az előválasztás 2.fordulójában lehazaárulózta a SAJÁT szavazótáborát – ott elment minimum 2-300ezer szavazó, országos szinten – amiért először bocsánatot kért (“fáradt voltam”), majd másnap letagadta, hogy ő nem mondott ilyet.
  Nagy Attila Tibor szerint: Orbán Viktor legjobb kampányfőnöke Márki-Zay Péter…. 168 óra 2022. január 14.,
  Fogy a levegő a vezénylő tábornok körül. A volt pénzügyminiszter – Békesi László szerint az ellenzéknek félre kéne állítania miniszterelnök-jelöltjét.” 168 óra.
  – Szanyi Márki-Zayról: “Ez a pali az összevissza beszédével egyébként is szétzilál minden esélyt” BENNFENTES 2022-02-15 szeretlekmagyarorszag 444 2022. január 10
  – Most már tényleg felfelé kellene haladni, nem pedig lefelé” – Horváth András egészen mást várt Márki-Zaytól…”Jó, tudom, lájkverseny van, meg kampány van, mindig valami bődületeset kell mondani ahhoz, hogy folyamatosan a felszínen legyél. Na de ilyen módon? Ilyen eszközökkel? Társadalmi csoportok és politikusok sértegetésével, megalapozatlan információk terjesztésével, közhelyes ígéretcunamival, konkrétumok nélküli árulózással? 7. frakció? Milyen alapon?”
  “Századvég:
  – Márki-Zay Péter lefelé húzza az ellenzéket” – tenyek 2021. december 18.
  – Márki-Zay Péter, a baloldal-miniszterelnök-jelöltje nem tolja, hanem lefelé húzza az ellenzéket – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szombaton az M1 csatornán.” ….”Márki-Zay Péter azóta “elszabadult hajóágyúként” nagyon sok szavazói csoportot megsértett – tette hozzá.”
  – Vona Gábor: Márki-Zay Péter fárad, minden nyilatkozata újabb muníció a kormánypártoknak” infostart 2022. február 16
  – Tovább sértegeti az embereket Márki-Zay Péter: ezúttal ostoba szavazókról beszélt” hirado 2021.12.02.
  – Birkák és patkányok után most éppen „gombák” a választók, de a baloldal jelöltje már korábban is „szegény, sötétségben tartott embereknek” nevezte a jobboldaliakat. 2021/11/21
  – Nemcsak általánosságban a nőket, de konkrétan Dobrev Klárát is sértegette Márki-Zay Péter….” video tv2play 2022.02.11.
  – Márki-Zay Péter ismét sértegeti a vidéki embereket….
  “Márki-Zay Péter szerint vidéken nem mindenki tudatlan, mert ő és a polgármesterek többsége nem az. Vagyis mindenki más igen. ” 2022-02-04 pestisracok
  “Milliókat sértegetett Márki-Zay Péter az elmúlt hónapokban A képviseleti demokrácia egyik legfontosabb alapelvét, az emberek tiszteletét sérti meg nap mint nap az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. A választópolgárok stílustalan szidalmazása miatt népszerűsége folyamatosan és gyorsan csökkent az elmúlt hónapokban.
  – „Aberrált”, tudatlan”, „ostoba”, „áruló” “agymosottak”, “tájékozatlanok”, “fogyatékosok” – ezekkel a szavakkal sértegette Márki-Zay Péter emberek millióit az elmúlt hónapokban, és lassan már nem marad olyan társadalmi csoport, amelyet ne bántott volna meg – hívta fel a figyelmet Deák Dániel legújabb videójában.
  – Század Intézet munkatársa kommunikációs ámokfutásnak nevezte Márki-Zay kijelentéseit, és láthatóan az sem segít, hogy – a kínos helyzetet felismerve – a baloldal újságírókat tett mellé, mondván, azok majd visszafogják.” vasarnap . hu / 2022. 01. 26
  2021. november 28 FRISSS . HU
  – “…A politológus úgy véli, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt gyakorlatilag politikai öngyilkosságot követ el azzal, hogy sértegeti a választókat és hogy olyan témákban, amelyben a kormány álláspontját körülbelül az emberek 70 százaléka támogatja, szembemegy a többség akaratával…..”
  – „Van, akit 90 milliós, van, akit 900 milliós támogatással tud megvenni a Fidesz” – jelentette ki az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje, aki a Magyar Hangnak adott interjút. Márki-Zay Péter többek között elmondta, hogyan viseli „a baráti tüzet”, illetve tudomása van olyan ellenzéki politikusról is, akit a gyerekének a kábszeres ügyével fognak.” (TERMÉSZETESEN TÉNYEK, BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜL!!!)
  2022.01.20 Magyar Hang; Index
  – “Márki-Zay Péter szerint már az „ördög ügyvédje” is lepaktált a Fidesszel, ezért nem kerül nyilvánosságra, ki homoszexuális a kormányban. (GÁTLÁSTALANUL BUZIZIK, mint MÉLYHITŰ KERESZTÉNY) Mindenki áruló…Azt is lehetségesnek tartotta, hogy más miniszterelnök-jelöltet keressenek helyette a szövetségesei. Később ennek kapcsán az ATV-ben már azt mondta: „Bárki vezércserét szeretne az ellenzék élén, az a Fidesz beépített árulója.” Erről januárban is meglehetősen paranoid módon nyilatkozott Márki-Zay, amikor a Magyar Hangnak úgy fogalmazott, hogy „máig vannak önzők és árulók, akik akadályozzák az összefogást és a Fidesz leváltását”. (TERMÉSZETESEN TÉNYEK, BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜL!!!)
  – 444 . hu-n jelent meg egy közvélemény-kutatás, amelyben jelentős Fidesz-fölényről számoltak be.
  – Márki-Zay erre úgy reagált, hogy nem hiszi el az eredményt, s arra utalt, a kutatást valakivel megfinanszíroztatta az ellenzék. A hódmezővásárhelyi polgármester hírhamisítással vádolta a Telexet”(TERMÉSZETESEN TÉNYEK, BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜL!!!)
  2021. december. 16. 06:54 – hvg . hu
  – 444 . hu: Jelentősen megerősödött a Fidesz az előválasztás óta A kormánypártokat 46, az ellenzéki listát csak 32 százalék támogatja A 444 . hu úgy tudja, hogy a Fidesz saját, szintén nem a nyilvánosságnak készült mérései is hasonló támogatottsági arányokat jeleztek az elmúlt hetekben.
  – „Aki nem aberrált, beteges fideszes gondolkodású ember, az pontosan tudja, hogy ez egy gyűlöletkeltő hazug népszavazás” – mondta Márki-Zay Péter kedden, újságíróknak nyilatkozva.
  Azt kérte a párt vezérektől, hogy ne kampányoljanak….
  Az ellenzék a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli…
  Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne, kevesebb vizet, áramot, gázt kell használni….
  A fűszoknyás lányok és a fizetős egészségügy….
  “Pusztulnak” az idősek, “ez a jó irány” (covidhalottak,kevesebb fidesz-szavazó)
  Márki-Zay szerint nem kell a minimálbér…
  Sötétben tartott gombák, akiket trágyával etetnek…
  “azért buzizik, hogy a fidesz ne buzizzon, így fél kézzel megállította őket” (Euronews xDDD)” – és még sorolhatnám a baromságait a hosszú vasárnap éjszakába nyúló élő adásai….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.