Mit üzent az ex Honvéd-tulaj Orbánnak? Olvassa!

A tegnapi nap híre volt, hogy George F. Hemmingway, a Budapest honvéd FC volt tulajdonosa eladta a klubot a Metalcom csoporthoz tartozó Reditus Equity Zrt.-nek. Hemi-vlogjában üzent a szurkolóknak, a magyar kormánynak és személy szerint Orbán Viktornak is.

Az utolsó üzi a szurkolóknak

Ki gondolta volna, hogy eljön az a nap, amikor utoljára beszélek szurkolóinkhoz, kispestiekhez, a Honvédhoz, és azokhoz, akiknek kedvük van, hogy meghallgassák a reggeli beszédem. Már mindenki tudja, hogy értékesítettem a Honvédot és a Magyar Futballakadémiát.

Még hozzátette:

„Remélem, hogy tudnak majd még szponzorokat hozni, és ezért még jobb játékosokat tudunk majd vásárolni, még jobb játékosokat tudunk a csapathoz hozni”

Üzenet Orbán Viktornak

2010 előtt haldokoltunk, az egész magyar labdarúgás haldokolt, és most föltámadt

Üzenet a kormánynak

Nagyon sok segítséget kaptunk az utánpótlással és a különböző dolgokkal kapcsolatban a kormánytól, Orbán Viktortól, szeretném neki megköszönni. 2010 előtt haldokoltunk, az egész magyar labdarúgás haldoklott, és most feltámadtunk. Az emberek szeretnék már most megverni a horvátokat. Ja, ez már sikerült is. De nem fog minden héten sikerülni, nem csak sikerekről beszélünk. Azt szeretném mondani, hogy türelem kell, és köszönöm mindenkinek, aki segített.

Három edzőnek külön is megköszönte Hemingway: Sisa Tibornak, Supka Attilának és Marco Rossinak.

Varga Zoltán: Suksükölő hirtelenarisztokrata nagytőkések országa lettünk

„Jó reggelt, Győztesek! Ha kedd, akkor Hemi-vlog!

– utoljára írhatjuk le ezeket a mondatokat, hiszen George F. Hemingway vállalata értékesítette a Honvéd FC Kft.-t, így a jövőben fájó búcsút kell vennünk a Reggeli Start (DIGI Sport) című műsorban szereplő Hemi-vlogtól is. Most az utolsó rész következik, ahol Hemingway úr jó néhány embernek köszönetet mondott, no, meg elbúcsúzott a szurkolóktól. Hajrá, Honvéd! Csak a Kispest!” – olvasható a Honvéd Facebook-oldalára kitett videó alatt.

Háttér – Orbán-oligarcha kézben a teljes paletta?

Kedden George F. Hemingway tulajdonos eladta a Budapest Honvéd labdarúgócsapatát a Metalcom csoporthoz tartozó Reditus Equity Zrt.-nek. Az új tulajdonos hétfő reggeli közleménye szerint a Reditus a Honvéd Futball Club Kft. 100 százalékos üzletrészét megvásárolta. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra.

Emberek! – minden meg van oldva! Hétfőn indul Mészáros 2Rule webshopja!

A folyamat utolsó előtti állomásánál vagyunk, és feltehetően az Újpest lesz az utolsó, amelyről a hét végén írta meg a Magyar Nemzet, hogy belga tulajdonosa eladná klubot, a friss értesülések szerint a jelenleg a Vidit birtokló Garancsi Istvánnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük