Mondták már, hogy mísz vagy? Csillagjegyed szerint ez lehet a bibi!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Szenvedsz attól, ha a múltad újra felbukkan a szemed előtt és emlékeztet arra, amin keresztül kellett menned érzelmileg egykor. Ha képes vagy függetleníteni magad a múlttól, végre boldog lehetsz a jelenben.

…talán a csütörtököd más lesz….

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetőbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettől, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Szűz

Soha nem mutatod ki az érzelmeidet annak érdekében, hogy könnyíthess magadon, hanem mindent magadban tartasz, ami miatt túltelítődsz és boldogtalanná válsz.

…talán a csütörtököd más lesz….

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szűz, amikor is, minden bizonnyal, elegendő ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetően, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínűleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Mérleg

Úgy érzed, csak akkor lehetsz boldog, ha minden egyes emberrel harmóniában lehetsz, ez azonban képtelenség. Nem találkozhatsz állandóan olyan emberekkel, akik kedvelni fognak téged, ezért hajlamos vagy változni, hogy megfelelhess nekik, de az már nem te leszel és a szerep megerőltető lesz számodra.

…talán a csütörtököd más lesz….

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértő szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Skorpió

Túl sokat törődsz azzal, hogy mit gondolnak és mondanak rólad mások. Tanulj meg túllendülni mások véleményén és koncentrálj az erősségeidre.

…talán a csütörtököd más lesz….

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sőt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntőek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelősség is!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük