Na, kinek a hibája a 35 budapesti posta bezárása? Hát persze, hogy az unióé! – Nem értem: hol maradnak Soros és Gyurcsány urak?

Arra már nem kapjuk fel a fejünket, ha az inflációért, a benzinhiányért, a munkahelyek bezárásáért, a megszűnő kórházi osztályokért, a várólistákért a kormánykommunikáció az Európai Uniót pellengérezi ki, de, hogy a postabezárásokat is a nyakukba varrják, az új.

“Európa több országában energia-veszélyhelyzet van és sorra születnek a rendkívüli intézkedések, mert a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválság alakult ki. Emiatt a magyar kormány is több rendkívüli intézkedésre kényszerült….”

-vezette fel a Posta honlapján közlendőjét.

Ha mindent az unió intéz, minek fizetjük a kormányt?

“A mostani szankciók okozta európai energiaválságban mindenkinek – a lakosságnak, az állami és nem állami fenntartású intézményeknek, munkahelyeknek is – fontos energiatakarékosságban tudatosabban gondolkodnia, cselekednie.

Mindezek következtében a Magyar Posta 35 darab alacsony forgalmú, budapesti posta bezárásáról döntött.

No para, a pénzünk azért jöhet…..

Az ügyfelek tájékoztatása folyamatos, a bezárandó posták utolsó nyitvatartási napja 2022. október 7., péntek. Hangsúlyozzuk, hogy

a jogszabályi kötelezettség alapján előírt 66 posta helyett, a bezárást követően is 112 posta áll az ügyfelek rendelkezésére Budapesten.

A vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége

Éppen ezért az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem legmodernebb, digitális úton is elérhetők. Mindemellett a postai szolgáltatások, a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken, a változásokat követően is magas színvonalon maradnak elérhetők budapesti ügyfeleink számára.”

FRISS!