Nagy nyári karrier-horoszkóp – Hogy tudd, mi a stájsz! - Városi Kurír

Sorting by

×

Nagy nyári karrier-horoszkóp – Hogy tudd, mi a stájsz!

Nyilas

Az életed egy olyan szakaszához érkezel ezen a nyáron, ahol már nem leszel hajlandó tovább halogatni egy fontos döntést. Nagy változásra készülsz és meg is fogod tenni az ahhoz szükséges első lépést. Bár nem lesz egyszerű és kissé hosszadalmas folyamatba kezdesz bele, végül meglátod, mennyire kifizetődő lesz a bátorságod.

Hirdetés

…addig is pár tanács a hétvégére….

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elött titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik őket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fõ oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látóköréből fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, előítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Bak

Néha elkap az érzés, hogy már nem bírod tovább. Minden nap ugyanaz a taposómalom, semmi változatosság, semmi kihívás. Megfordul a fejedben a váltás gondolata, aztán eszedbe ötlik, hogy az anyagi biztonság most sokkal fontosabb mindennél és nem akarod kockára tenni mindezt hiú ábrándok miatt.

…addig is pár tanács a hétvégére….

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendő hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Vízöntő

Egy olyan lehetőség érkezik az utadba, ami miatt egy-két kellemetlennek tűnő döntést meg kell majd hoznod. Valószínűleg a párkapcsolatodat is érinteni fogja a dolog, aminek sem te, sem a kedvesed nem örültök, viszont tudod jól, hogy ha nem teszed meg, akkor örökké bánni fogod. Ha erős a kettőtök közti kapocs, akkor át fogjátok vészelni a nehézségeket.

…addig is pár tanács a hétvégére….

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfőbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek előtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Halak

Ezen a nyáron egy munkahelyi kapcsolat fogja megnehezíteni az életedet. Bár a feladataidat kifogástalanul elvégzed, mégis úgy érzed, hogy a kettőtök közti rossz viszony minden napot megkeserít. Valahogy nem tudtok túljutni a problémán és inkább kerülgetitek egymást, ahelyett, hogy pontot tennétek az i-re. Ha sikerül őszintén beszélnetek, mindenki megkönnyebbülhet.

…addig is pár tanács a hétvégére….

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad előre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülő problémákat, megelőzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.