Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2020. december 5., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezer éves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Vilma, Sebő névnapjára. A nap 7.15-kor kel és 15.53-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Ingatag

Terveit áthúzhatják bizonyos kellemetlen események, Lehet, hogy betegség dönti ágynak, vagy egy kínos ügyben kell eljárnia. Nincs kizárva azonban, hogy csodálatos nap virrad Önre. Baráti körben ünnepelheti szakmai sikerét, zűrös ügyei maguktól elintéződnek, régi kívánsága teljesül. A szerencse forgandó és kiszámíthatatlan. De akár elpártol Öntől a szerencse, akár Ön mellé szegődik, soha ne feledje, hogy minden elmúlik. A jó napok éppúgy, mint a rosszak.

Bika 04.21. – 05.20. – Borús

Rossz híreket kap telefonon. Meglehet, hogy az állása kerül veszélybe. Ki tudja? Manapság, amikor oly könnyen szűnnek meg és alakulnak cégek, a személyes teljesítmény nehezebben kapcsolható össze az összteljesítménnyel. Úgy érzi, nincs miért hibáztatnia magát. Történjen bármi, emelt fővel fogadja. Helyzete gyors, határozott, erőteljes cselekvést kíván Öntől.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Jó

Fellélegezhet végre! Egy nap, amikor szabadon, lelkiismeretfurdalás nélkül átadhatja magát kedvenc időtöltésének. Az efféle tevékenységgel általában nem a hasznosságukkal tűnnek ki, legalábbis anyagi haszonnal ritkán járnak. Sokkal inkább értékesek művelőjük számára lelkileg, hiszen megnyugtatók, tapasztalatokkal gazdagítják, feloldják a  mindennapok során összegyűlt feszültséget. Jó szórakozást!

Rák 06.22. – 07.22. – Fellendülő

Végre erőt vett magán és máris mindent szebbnek lát. Ugye, nem is volt akkora a baj? Most már figyeljen jobban másokra is! Partnerének is igényli a szeretetét, s ebből mostanában nem sokat kapott. Szüleit is illene meglátogatni. Egyáltalán, legyen odaadóbb szerettei iránt. Barátaival esete tervezhet programot, most biztosan jól sikerül. A szombat ugyanis a kikapcsolódás napja!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.