Nem hírlapi kacsa: Orbán Viktor nem utazik Szegedre

Hétfőn villámgyorsan terjedt a hír az alföldi városban, hogy a pénteki határvadász-avatáson megjelenik a miniszterelnök is, ezért szinte a teljes belvárost lezárják. Lehet, hogy hírlapi kacsa volt?

Ötszáz határvadász tesz ünnepélyesen esküt szeptember 9-én, pénteken tíz órától a szegedi Móra Ferenc Múzeum előtt

Még a kormánypárti Délmagyarország is megjelentette, hogy “az eseményen többek között részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László az Országgyűlés elnöke és Pintér Sándor belügyminiszter is, írtuk hétfői cikkünkben. Az önkormányzat lezárásokról tájékoztatott.”


2022. szeptember 6., kedd 10:53
A Miniszterelnöki Sajtóiroda közleménye    Budapest, 2022. szeptember 6., kedd (OS) – A miniszterelnök nem látogat Szegedre, ez hírlapi kacsa
    A miniszterelnök nem látogat Szegedre, ez hírlapi kacsa.

Havasi Bertalan,
a miniszterelnök sajtófőnöke 

Ilyen egy hírlapi kacsa

De jóságos Havasi elvtárs csak Orbán utazását nevezi hírlapi kacsának. Mivel a határvadászok ünnepélyes esküjét és a lezárásokat sem cáfolja a miniszterelnök ezért az viszont nem kacsa.

Azért Havasi Bertalan szavait árnyalja, hogy időköuzben elfogtunk egy meghívót, ahol a szombati eseményen Orbán Viktor mondja, mondta volna az ünnepi beszékedt a Móra Ferenc parkban.

Fotó-montázs: ezalenyeg.hu

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Előzmény

Friss!

Kínyó Norbert

hegesztő