Németh Szilárd, a látvány-vegyvédelmis - Városi Kurír

Sorting by

×

Németh Szilárd, a látvány-vegyvédelmis

Vannak emberek, akiknek benne van a munkaköri leírásukban, hogy az éppen tomboló pandémia kellős közepén olyan szlogeneket, fotóssal megörökített eseményeket találjanak ki és hozzanak létre, amin Fidesz-potentátok a “népért cselekszenek’. Mi pedig -a fent említett nép- jutalmul biztosítjuk hónapról hónapra a megélhetésüket, hogy újra és újra hülyíthessenek bennünket.

Hirdetés

Németh Szilárd, a látvány-vegyvédelmis

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be -nem, most nem a hétvégi pacalakciójáról- arról, hogy vegyvédelmi ruhába öltözött katonák között Ő is részt vett a “két soroksári iskola teljes vírusmentesítése és fertőtlenítése” fedőnevű akcióban, amit a “Magyar Honvédség egyedülálló vegyi és biológiai mentesítőképessége tett lehetővé.”

A kommentekből, amikben kap hideget-meleget…

“Nem tudom értelme van-e, de azt látom, hogy ez is csak egy kampányesemény magának. Gondolja e miatt most nem verik el újra a választáson?”

“Minek?? Két hete nincs bent senki az iskolákban.”

“Gyakorlatozásnak megfelel, de, hogy semmi értelme nincs, az biztos”

“Hány napig él a vírus a bezárt iskolákban te eszement dagadt barom?! Milyen agyhalott ember lehet az aki még hisz nektek meg a szánalmas látszatintézkedéseiteknek?!”

“Azt szeretném kérdezni, hogy az évek óta kórházban lévő kórházi fertőzésekkel szemben is tettek ilyet? Ha pedig nem, akkor miért nem?”

“Remélem legalább valami NER havertől vették a szert amivel fújkodták a még 2 hétig (a vírus ennyi ideig nem életképes!) biztosan üresen álló iskolákat. Sokkal hasznosabb feladatokra is igénybe lehetne venni a katonaságot! És itt most nem arra gondolok, hogy: “a katona töröltette a várakozók által a kórház előtt készített képeket, és rászólt arra, aki fotózni próbált.”

Két héttel az iskolabezárás után….

Csak egy ötlet: nem a tanárokat kellene soron kívül -már régen kellett volna, de legalább most!- beoltani, hogy mire megkapják a második oltásukat és védettek lesznek valamelyest, újra kinyithassanak az iskolák?

Hadházy Ákos szintén közösségi oldalán írta le véleményét Németh és a Fidesz-kommunikáció akciójáról:

“A propagandafotón Németh Szilárd tetszeleg a gázállarcos vegyvédelmi egységgel, miután egy HETEK ÓTA ZÁRVA TARTÓ iskolában “KIIRTOTTÁK” A RÉG ELPUSZTULT VÍRUSOKAT.

A vírus ugyanis néhány nap alatt mindenképpen elveszti fertőző képességét

Ha nem lenne ilyen szomorú és komoly a téma, azt is mondhatnánk, hogy Németh a katonáival reszelte a flatuációt. Nehéz ennél szánalmasabb és irritálóbb pótcselekvést elképzelni a járványban. Biztos vagyok benne, hogy a katonák nem ennyire ostobák. Az már kérdéses, hogy Németh Szilárd ennyire inkompetens-e. A legvalószínűbb, hogy ennyire hülyének néznek minket.”

 

németh szilárd
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.03.26 - 15:33
    Közvetlen hivatkozás

    Csak a kormányban és fideszben lehet ennyi undoritó kinézetű ember.. komolyan a börtöntöltelékek nem néznek ki ilyen borzasztóan, de amilyen a külső olyan a belsejük is, UNDORITÓAK

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.