Egy „Nerbot” nevű felhasználó 18 darab, összesen 25 órányi videót töltött fel a Youtubera, melyen az látható, hogy egy automata cucc hamis nevekkel, véletlenszerű válaszokkal tölti fel a kormány nemzeti konzultációjának legutóbbi online felületét.

A képernyő felvételek arról tanúskodnak, hogy (amennyiben nincs gyorsítva a videó),

KB. 10 MÁSODPERCENKÉNT KÜLD BE A ROBOT EGY ÚJ KAMU-KITÖLTÉST A RENDSZERBE:

A videókra Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hívta fel a figyelmet hétfő reggel:

“Döbbbenetes videókat osztott meg valaki szép csendben.

Így (is) csalhatott a kormány a “Nemzeti Konzultáció” eredményével. A Nerbot nevű felhasználó 15 videóban összesen 25 órányi felvételen dokumentálta, ahogyan egy robot program hamis nevekkel és véletlenszerű válaszokkal töltögeti ki az online kérdőíveket.

Kb. 10 másodpercenként érkezett egy új “konzultáló” álszavazat, így kb. 10000 hamis “választ” kapott a kormány.

Ennél valószínű jóval nagyobb a baj

Nem tudható, hogy a Nerbot nevű felhasználó kicsoda:

  • lehet, hogy egy kormányzati megrendelésre dolgozó programozó, aki a hamis szavazatokat gyártotta, de közben feltámadt a lelkiismerete és dokumentálta, nyilvánosságra hozta a csalást.
  • Lehet éppenséggel egy ellenzéki gondolkodású hekker is a videó feltöltője, aki csak meg akarta mutatni, hogy mennyire sebezhető, kijátszható a rendszer.

Akárhogy is:

mindkét esetben megbizonyosodott, milyen egyszerűen csalhat a kormány. Mondhatnak bármit, az egész hiteltelen és csak az agymosásról szól- ahogyan ez a videó is bizonyítja.
Persze az, hogy az egész csalás, mert csak egy horribilis pénzbe kerülő, tiltott pártfinanszírozás kategóriába eső propaganda akció, azt eddig is tudtuk.

Szeptember 17.-én fizikai valójában is megmutatjuk, hány százezer ember küldte vissza nekünk az íveket, hogy tiltakozzon a propaganda ellen!

Döbbbenetes videókat osztott meg valaki szép csendben. Így (is) csalhatott a kormány a "Nemzeti Konzultáció"…

Geplaatst door Hadházy Ákos op Zondag 6 september 2020

időjárás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét