NER értelmezőszótár: független = fideszes

Balmazújváros mindenképpen nyer az időközi polgármester választáson, amit azért kellett kiírni, mert a regnáló Veres Margit 5 év börtönt kapott, és emiatt lemondani kényszerült.

Jelölt jelölt hátán, csak választék nincs

Annyi mindenesetre elmondható a mikrofonérzékeny Nagy Tamás független-fideszes jelöltről, hogy tud olvasni. Na jó, beszélni, érvelni, vitázni nem, de erre 2018 Magyarországán egy politikai pályára lépőnek nincs is szüksége.

Négy jelölt indul, köztük Tiba István fideszes országgyűlési képviselő favoritja, a „független” Nagy Tamás. A Cívishír megkereste a jelöltet, hogy mondja el, miért szavazzanak rá, de a férfi nem kívánt élni a lehetőséggel, mondván, szeretné, ha a választás Balmazújváros magánügye maradna. Ehhez képest Tiba a Fidesz teljes gépezetével nyomja a kampányt, még Kósa Lajost is odavitték, hogy a debreceni BMW-gyárral kampányoljanak, és egy szórólap szerint Tiba még azt is mondta, hogy ha nem az ő jelöltje lesz a befutó, nem tud és nem is akar mással együtt dolgozni.

Mintha könyvből dadogná….

A NER-értelmet nyert „független” Nagy Tamás az önkormányzati tulajdonú, vagyis kormánypárti Balmaz TV-nek beszélt Kósa Lajos látogatásakor a volt miniszterről.

A Jobbik hívta fel a figyelmét a témában először író 444.hu-nak arra, hogy Nagy Tamásnak nem ez volt az első felolvasása, júniusban a Balmaz InterCOM Kft. műszaki igazgatójaként nyilatkozott hasonlóan szépen az önkormányzati tévének:

A fentiek alapján belátható, hogy miért érezzük úgy, hogy Balmazújvárosnak csak megszületni volt nehéz!

Kinyírták a független magyar médiát támogató amerikai pályázatot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük