Nézőpont kérdése, ki bakizott

Egyáltalán nem tudta mindeddig felsorolni a magyar ellenzék követelésének öt pontját az úgynevezett „közmédia”, az M1-es csatorna Híradója. Amikor végre most nagy nehezen összejött neki a dolog, akkor is egy ellenzéki politikus és egy internetes portál riporterének külső segítsége kellett hozzá.

Az ötpontos követelés

Annyira nem ment eddig az ominózus petíció-ismertetés az M1 Híradónak, hogy az 5 pont tavaly december közepi megszületését követően, még most, hetek múltán is csupán Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének már előbb nyilvánosságra került, a hvg.hu interjújában közölt ismertetése és a riporter „súgása” kellett hozzá, hogy valahára a „köztévében” is elhangozhasson a követelések öt pontja.

Miután a „köztévében” az ellenzéki tüntetők petíciójáról eleddig nem is vettek tudomást, mélyen hallgattak róla, nyilván ezért voltak kénytelenek most a Momentum elnökétől idézni a hvg.hu kérésére általa felsorolt első négy pontot – ezek: a rabszolgatörvény visszavonása, a kevesebb rendőri túlóra, a független közmédia és a független bíróságok –, míg az ötödiket – csatlakozás az Európai Ügyészséghez – a hvg.hu riporterétől kellett megtudniuk.

Elképesztő tájékozatlanság!

Az ország egészét korrekt módon informálni hivatott nemzeti közmédia elképesztő tájékozatlanságáról tanúskodik az eset!

Kapcsolódó

Ha ön forradalmár lenne, melyik televíziót foglalná el?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük