Nézőpont kérdése, ki bakizott

Egyáltalán nem tudta mindeddig felsorolni a magyar ellenzék követelésének öt pontját az úgynevezett „közmédia”, az M1-es csatorna Híradója. Amikor végre most nagy nehezen összejött neki a dolog, akkor is egy ellenzéki politikus és egy internetes portál riporterének külső segítsége kellett hozzá.

Az ötpontos követelés

Annyira nem ment eddig az ominózus petíció-ismertetés az M1 Híradónak, hogy az 5 pont tavaly december közepi megszületését követően, még most, hetek múltán is csupán Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének már előbb nyilvánosságra került, a hvg.hu interjújában közölt ismertetése és a riporter „súgása” kellett hozzá, hogy valahára a „köztévében” is elhangozhasson a követelések öt pontja.

Miután a „köztévében” az ellenzéki tüntetők petíciójáról eleddig nem is vettek tudomást, mélyen hallgattak róla, nyilván ezért voltak kénytelenek most a Momentum elnökétől idézni a hvg.hu kérésére általa felsorolt első négy pontot – ezek: a rabszolgatörvény visszavonása, a kevesebb rendőri túlóra, a független közmédia és a független bíróságok –, míg az ötödiket – csatlakozás az Európai Ügyészséghez – a hvg.hu riporterétől kellett megtudniuk.

Elképesztő tájékozatlanság!

Az ország egészét korrekt módon informálni hivatott nemzeti közmédia elképesztő tájékozatlanságáról tanúskodik az eset!

Kapcsolódó

Ha ön forradalmár lenne, melyik televíziót foglalná el?

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük