Nincs fideszes és nincs ellenzéki koronavírus – csak koronavírus van, de az nagyon!

A koronavírus nem válogat, nincs fideszes, nincs ellenzéki, és nincs kereszténydemokrata koronavírus. A vírust bármelyikőnk elkaphatja, nem számít ki mit gondol napjaink Magyarországáról.

Emberi élet a legdrágább, a legértékesebb “kincsünk”

Csak egyszer van benne részünk, nincs joga senkinek, sem a hatalomnak, sem az ellenzéknek a MI, a magyar emberek életével packázni.

Közös hazánk Magyarország. Magyarok vagyunk, pártállástól, bőrszíntől, vallástól függetlenül. Megillet bennünket, mindannyiunkat, hogy emberhez méltó módon éljünk és emberhez méltó módon haljunk.

Elvárom, hogy az életünket semmilyen politika se tekintse saját kisded hatalmi játszmája részének

Becstelennek tartom, hogy idősek, gyerekek életéből politikai játszmát csinálnak. Végtelenül bosszant, mint gondolkodó magyar polgárt, hogy a mostani hatalmi rezsim csak a politikai hasznot keresi az koronavírus járvány alatt is.

A járványt politikai leszámolásra, az ellenzéki önkormányzatok büntetésére használják fel.

Annál gusztustalanabbat, mint amit Karácsony Gergellyel próbálnak tenni, még a jámbor, ügyetlenke főjárványügyest is bevonják ebbe, akinek szerintem fogalma sincs arról, mibe cseppent.

Percemberke, amíg kell használják, majd mehet végre nyugdíjba.

Az elmúlt tíz évben a magyar egészségügy romhalmazzá vált

Ezért elsősorban az a Várban székelő nagy vezető a felelős, aki belevitte 2008-ban az országot a 300 forintos vizitdíjas népszavazásra. Ezzel megalapozta a saját első kétharmadát, de ezzel lehetetlenné tette a baloldali kormánynak, hogy a tervezett egészségügyi reformormot végigvigye.

A most űrhajós szkafanderben járó vezénylő tábornoknak volt tíz éve, hogy rendbe tegye a magyar egészségügyet. Ezt nem tette meg, helyette közpénz-százmilliárdokból épültek a rezsim emlékművei, a kacsalábon álló üres stadionok a VIP páholyaikkal. Nálunk emberek millióinak nincs mit enni, de a stadionok füvét fűtik.

A vírus pusztít, a hatalom pedig újabb háborút indít

azok ellen, akik az újabb választási győzelmüket 2022-ben megakadályozhatják. Mi magyarok “csak” azt várjuk, hogy a közpénzből eltartott politikusok legalább míg a járvány tart, tegyék félre a saját kis pecsenyéjük sütögetését. Viselkedjenek felelős politikusként, ne szítsa egyik oldal sem ebben a járvány-sújtotta országban még tovább a gyűlölködést. Ne gyilkosozzák egymást, mutassák végre emberi arcukat. /Mert annak még egy magyar politikusnak is lennie kell./

Most csak egy cél lehet valamennyiünk előtt:

győzzük le, minél kisebb veszteséggel a gyilkos kórt! Ez /lenne/ a mi dolgunk, és nem is kevés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük