Novák Előd jött, látott, tépett, majd elfutott

Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa nem elmés megszólalásaival, esetleg építő javaslataival és még csak nem is eredeti ötleteivel kíván elismerést kivívni magának. Ő a futás és a zászlók leszedése számban indul, -jobb híján egyedül- így biztos a dobogós hely.

Novák és a szerinte a “homoszexualizmus fellegvára”

Újbuda önkormányzata hétfőn helyezte ki a LMBTQ közösség szivárványos zászlaját a városházára, kedden azonban Novák Előd eltávolította azt, ezt az önkormányzati képviselő írta közleményében.

A DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett”

– írta a Mi Hazánk politikusa.

“Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQ-zászlót, ezért

helyi önkormányzati képviselőként kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével,

egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását.” – írta Novák, aki azt is közölte, hogy panaszt nyújtott be a jegyzőnek.

Novák Előd vasárnap

a budapesti városháza épületéről szedte le a szivárványos zászlót egy 15 méteres létra segítségével. Megpróbálta kicselezni a rendőröket, de elkapták.

 

Újbuda Önkormányzata feljelenti Novák Elődöt,

amiért a polgármesteri hivatal elé felhúzott zászlót leszedte és ellopta, valamint megrongálta a zászlótartó rudat hozzátéve, hogy

a szivárványszínű zászlót újra kitűzik majd.

Novák Előd vasárnap a budapesti városháza épületéről szedte le a szivárványos zászlót egy 15 méteres létra segítségével. Megpróbálta kicselezni a rendőröket, de elkapták. Múlt héten Fradi-szurkolók szaggatták le a szivárványos zászlót a ferencvárosi városháza épületéről, de az önkormányzat egy másik zászlóval pótolta azt.

 

 

A Mi Hazánk farvizén beindult, aminek be kellett indulnia….

A Bayer-Szentesi Zöldi-Szakács trió teljes mellszélességgel és pénztárcával állt ki a létramászó mellett:

 

A TV2 híradósa sem akart lemaradni, sikerült is neki:

szanyi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük