Szebeni István: “követelem, hogy a tervezzetek egy zászlót, ami a családot jelképezi és azt is rakjátok ki!”

Szebeni István, a TV2 munkatársa közösségi oldalán fakadt ki a Városházára kitűzött meleg összetartozást jelképező zászló miatt. Írt mindenfélét: “nincs baja a melegekkel”, azért beszúrta, hogy “értem én, hogy jön a globális felmelegedés”, meg, hogy “mi lesz a családokkal”…..

Ahogy arról beszámoltunk, hétvégén a Fradi ultrái és Novák Előd is nagy bátran leszedtek egy-egy szivárvány-zászlót önkormányzati épületek homlokzatáról. Többen megosztották a közösségi oldalaikon véleményüket. A sorból nem maradt ki Szebeni, a híradós sem.

Ezért biztosan nem rúgják majd ki…..

Az ugyan nem derül ki, miért érzi azt, hogy a széles körben elfogadott magyar családmodellt ugyanúgy zászlóval kellene védeni, mint a meleg közösséget, ahogy az sem, hogy a kettő miért ellentéte egymásnak, de rajtunk ne múljon, ha valakit érdekel a TV2 híradósának véleménye, íme.

Az szinte biztosan állítható, hogy bejegyzése miatt nem fenyegeti a kirúgás veszélye.

Hírhullám>>>>>>>>>>>>>>

“Naazértálljunkmármegegypillanatra

A budapesti Városházára kitűzték a szivárványos (LMBTQ vagy mi) meleg összetartozást jelképező zászlót a város jelképe és a magyar zászló mellé. Az Államalapítás ünnepének idején…Najó. Akkor követelem, hogy a tervezzetek egy zászlót, ami a CSALÁDOT jelképezi, és azt is rakjátok ki!!Az nem jutott eszetekbe?Nem akkor jelentené azt, hogy megférünk békében, egymás mellett??

Értem én, hogy jön a globális felmelegedés…De, állj!!

Szóval, ez mi a jófene??

Semmi bajom a melegekkel, sőt vannak barátaim, akiket kifejezetten kedvelek,becsülök, tisztelek, de ez nem út. Mindenki úgy él, ahogy akar. Nem hiszem, hogy ők ennek örülnének. Ez a propaganda pont ellenállást szül, felhasználjátok őket politikai okokból egy-két hülye aktivistával együtt. Képzeljétek!Egymást közt az emberek elfogadjàk a melegeket és pont.

De a klasszikus CSALÁD, ellentettjét hirdetni gusztustalan és megalázó. Pffffffff.

Ti mit gondoltok? Mondjátok el!”

csillagjegy

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük