Sorting by

×

Novák Katalin gyorstalpalón pár óra alatt kitanulta Magyarország fegyveres védelmi tervét – Szerencsétlen “értők” hosszú évekig magolják…..

Novák Katalin vasárnap részt vett a Telekom Vivicittá futófesztivál 37. félmaratoni versenyén, majd hétfőn pihenésképpen megismerkedett a honvédelem csínjával-binjával. Kérdés, keddre mit tervez?

Futás a mamival

Novák Katalin lett Magyarország első női köztársasági elnöke. 44 évesen azzal is büszkélkedhet, hogy ő a valaha volt legfiatalabban megválasztott államfő. A hölgy nem csak a munkában állja meg a helyét, de vasárnap egy futóversenyen fittségéről is tanúbizonyságot tett. Nem beszélve arról, hogy közösségi oldala tanulsága szerint éjjel, munka után még sütni is szokott a lurkóinak. Világszám!

De ez mind semmi!

A megválasztott köztársasági elnök májusi hivatalba lépése után a honvédség főparancsnoka is lesz. Úgy tűnik, belehúzott hiányzó ismeretei pótlásába, hiszen hétfői Facebook-bejegyzése szerint Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka bemutatta neki az ország védelmi tervét.

„Nekünk, az ország vezetőinek az a feladatunk, hogy megőrizzük a békét és megvédjük a magyar embereket”

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos feladatokról is tájékoztatást kapott

Ruszin-Szendi Romulusz a közmédiának nyilatkozva elmondta:

a megválasztott köztársasági elnöknek jelentette, milyen feladatai, képességei vannak a honvédségnek.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos feladatokról és tervekről is tájékoztatást adott Novák Katalinnak, és arról is

beszámolt neki, hol vannak jelenleg bevetésen magyar katonák

– tette hozzá, ismertetve: a déli határ mentén folyamatosan támogatják a rendőrség munkáját, és szövetségi kötelezettségeket teljesítve a világ több pontján jelen vannak.

Kapcsolódó

 

Novák Katalin gyorstalpalón pár óra alatt kitanulta Magyarország fegyveres védelmi tervét - Szerencsétlen "értők" hosszú évekig magolják.....

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Novák Katalin gyorstalpalón pár óra alatt kitanulta Magyarország fegyveres védelmi tervét – Szerencsétlen “értők” hosszú évekig magolják…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.