Sajnos ez a vírus nem válogat, és nem csak a hülyéket viszi el! - véli Novák Hunor doktor - Városi Kurír

Sorting by

×

Sajnos ez a vírus nem válogat, és nem csak a hülyéket viszi el! – véli Novák Hunor doktor

Szomorú vagyok, hogy miközben az elmúlt nap több mint 300-an haltak bele a COVID-ba, ilyen őrültségekről muszáj beszélnem komolyabb tudományos témák, előadások készítése helyett – írta Novák Hunor doktor közösségi oldalán.

Hirdetés

Nem létezik olyan emberben kárt okozó parazita, féreg, amit a “lelepező” videóban bemutattak!

Az apró szövetszálak időnként észlelhető mozgása a fizika órai tananyagban keresendő: hőváltozás, statikus elektromosság és légáramlat stb. Egy féreg nem is így néz ki – utólag látszik, miért nem volt jó ötlet amőbázni és aludni a fizika – biológia órákon…

Sajnos ez a vírus nem válogat, és nem csak a hülyéket viszi el, pedig akkor egy szebb jövő várhatna ránk. Így aztán sokan terjesztik az áltudományos összeesküvés-elméleteket, amik a kétkedő, normálisan gondolkodókat is elbizonytalaníthatják. Hozzájuk szólok ismét, cáfolva a tévhiteket.

A maszkban nincsenek férgek, nanorobotok!

  • A védőoltásban nincsen mikrocsip.
  • A maszktól nem kap széndioxid-mérgezést és nem okoz oxigényhiányt, kísérletem

  • A tű végén lévő színes dolog nem kupak, hanem kónusz, a tű-fecskendő csatlakoztatására szolgál.

Egyes vakcinák végén nem “trükkös, görbe a tű”, hanem visszapattintható vagy visszahúzható tűvédő van rajta, ami védi az oltó személyt, hogy oltás után megszúrja magát véletlenül.

Ne dőljön be az áltudomány képviselőinek:

Gődénynek, Tamasi dr-nak, akik rendszerint a legvadabb összeesküvés-elméleteket terjesztik, például hogy a steril mintavevő pálcával fertőzik meg vírussal az embereket a mintavétel során, vagy amikor arról tanácskoznak, vajon a képen Müller Cecília klónja, dublőrje kapja-e az oltást; vagy amikor tüntetésükön az általuk felkért előadó a színpadon arról szónokolt, a Vatikánt már elfoglalták az Illuminátus katonái, és a hollywoodi színészek helyett klónok vannak a TV-ben egy nagy színjáték részeként.

A vírus- és járványtagadók tevékenysége emberéleteket követel!

Ne dőljön be nekik, használja a józan eszét és kövesse az embereket gyógyító, betegellátásban vagy kutatásban jártas szakemberek javaslatait!

Viseljen maszkot és amint lehet oltassa be magát: bármelyik vakcina jobb, mint a várakozás, és a betegség elkapásának kockázata!

 

novák

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.