Nyugiság! Orbán mesteremberei jobban teljesítenek – Épül a sasfészek

Emlékeznek még Orbán Viktor kutyájára, aki alighanem egyedül lakta József nádor egykori uradalmát? Tudják, azt, ami után Mészáros Lőrincz havi sokmilliós bérleti díjat fizetett Orbán-apukának, de csak úgy, mivel nem használta. 

Elég volt a színlelt szerződésből, legyen minden fehér!

A titkos birtokot még Ferenczy Krisztina, az azóta elhunyt legkeményebb “orbánszakos” újságíró fedezte fel. Nemrég elindult egy gigászi építkezés, amiről nem tudni, mi lesz, csak azt, hogy pörög.

Még Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is alig győzi figyelemmel, pedig neki abból jócskán van. Nem tudni tehát, hogy mi épül, különös tekintettel a földszíne alá tervezve, ki építi, és ki építteti.

A tény mindössze annyi, hogy szokatlan sebességgel halad az építkezés, ezt dokumentálta csütörtöki posztjában Hadházy Ákos, aki az alig néhány hónap alatti haladást örökítette meg.

„Épülszépül” a vidéki Magyarország, legalábbis a miniszterelnök családjának alcsútdobozi birtokán a földalatti létesítményeik. Ha Ön hónapok óta keres építőmestert, de nem talál, vigasztalja és töltse el derűvel a tudat, hogy az Orbán-birtokon nem egészen két hónap alatt látványos változások történtek.

Ha összevetjük a mostani képeket a július végi állapottal, örömmel láthatjuk:

  • az eddig is óriási gödör (föld alatti épület: bunker?, wellnes részleg?, mélygarázs?, pince??) még nagyobb lett.
  • a korábban alapozott bújócskás részeken pedig állnak a falak és részben bent vannak a gerendák is. Szerencsére lift is lesz, ez látszik az istálló előtti épületből.
  • a kettes számú, egykori cselédszállásra végre felkerült a tetô ácsolata és a szigetelés, elkészült a külső vakolat.

József nádor (a király helytartója) puritánabb volt.. (Forrás)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük