Napi „szégyen és gyalázat” – Várjuk Tarlós kommentárját!

Tarlós István a napokban harsogta tele az elé mikrofont dugó orgánumokat azzal, hogy Budapesten minden mennyire rendben van. Külön kiemelte a BKV-t, ami úgy prosperál, mint még soha. Nem beszélve a nyugdíjasok életkörülményeiről, akikre – lévén ő is az – külön figyelmez.

2019. Magyarország

Az alábbi poszt azon kívül, hogy felháborító, rengeteg kérdést felvet. Például azt, hogy miként juthat oda 40 év munkaviszony után temérdek nyugdíjas, hogy éhbérért olyan munkát kelljen elvállalnia, ami megalázó és egyáltalán nem neki való? Az sem tiszta, hogy milyen szempont alapján alkalmaz egy állami cég idős embereket veszélyes munkakörben?

Nézzék, miről is van szó!

„Minden tiszteletem a BKV-nak hogy éjszakai ellenőrzésre ezt a szegény öreg bácsit teszik. miért? És nem ülhet le persze. Szégyen!”

A kommentekből…

„Ne ítélj hogy ne ítéltess !!! Nem tudjuk, öregkorunkra mit hoz a sors, lehet, BKV ellenőrnek se vennének fel melózni, max wc pucolónak vagy még annak sem. A nyugdíj meg röhejes Magyarországon, sőt, nekünk még nyugdíjunk se lesz sokuknak!! Nem tudhatja senki, miért dolgozik még mindig. Az is lehet, hogy még nem lépte meg 65 évet pl vagy kb 40000 Ft nyugdíja. Még ennivalóra se elég! Szomorú!”

„És mennyi ilyen van… És ha leül, 1 napi bére ugrik…!!!”

„A szégyen az, hogy dolgoznia kell ennyi évesen !!!!”

„Szinte mindegyik metróállomáson ilyen idős emberek állnak”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük