Orbán: 6:59 Operatív törzs. Téma: határőrizet

Orbán Viktor korán kezdte a szombatot. Közösségi oldala tanulsága szerint hazaérkezett, (ha egyáltalán kerítésen kívül nyaralt) nincs házi karanténban és a szolgálati kisbusza meghozta őt a Belügyminisztérium elé.

Téma: határőrizet

Azt már tudjuk, hogy minden ország piros kategóriába került, csupán csak “egy legény van a gáton”: a zöld Magyarország.

Most már az is tiszta, hogy Orbán Viktor itthon van és “kellő tisztelettel” munkára jelentkezik:

Nem változtat a bevált szokásán: maszk nélkül nyomul…..

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158551866596093

A kommentekből….

Úgy tűnik, nem sikerült megfogni a lényeget: a koronavírust nem érdekli a Fidesz játéka, egyszerűen terjed. Bármikor, bárki elkaphatja, továbbadhatja.

“Akinek a cége az elso karantént, határzárat éppenhogy túlélte, a masodikban boztosan csődbe megy! Sokkal okosabb lenne hagyni mindent úgy ahogy van! Hamarabb túl lennénk mindenen!”

“Milyen érdekes, a vírus is elment nyári szünetre?? Be hozták /el költötték a sok sok valutát addig jó volt minden!! Jó lenne ezt a maszk hordást is el törölni, ugyanis maga a vírus (ha egyáltalán létezik) kisebb mint maga a lyukak a maszkon! Máskülönben meg állítólag Július 30-val vége lett a veszélyhelyzetnek!! ”

“Tisztelt Miniszter elnök úr! Kérem szépen gondoljon a Soproni és határ menti vállalkozásokra akik abból élnek hogy az Osztrák napi szinten át jön!”

“Állam bácsinak így jó! Megint a melós fázik rá!!!”

“OV: fiúk, hazaért mindenki az Adriáról? Remek, akkor zárjuk be újra a kreténeket.”

“Mi lesz azokkal akik kint dolgoznak, mondjuk hetelnek, hetente 2 teszt 50000 ft??”

“Reméljük napirendre kerül az is hogy akinek ezzel és a korábbi intézkedésekkel együtt ellehetetlenítették a munkáját, cégek működését ( március óta) azokat hogy segítik meg ? Gondolok itt kiutazó turizmus szereplőire, idegenvezetőkre, buszos cégekre, reptér működésével összefüggő munkakörökre stb ????”

“Jol beszivatta kedves Orban ur a turistakat. Megvartak amig a nemetek foglalnak. Az eloleget elvesztik, az ado meg bentmarad. Szegyen!”

bárány

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük