Orbán újra telefonbetyárnak áll!

Mostantól, ha cseng a telefonja – tudja arra a hagyományosra gondolunk, ami cseng, felveszi az ember és beszél, vagy hallgat, szóval nem az okos, hanem a “csak” telcsi – többször is előfordulhat, hogy Orbán Viktor személyes üzenetét duruzsolják a fülébe.

No para, ez is gyűlöletkeltő!

Nem kell megrémülni, nem a hogylétünk felől érdeklődik majd, az időjárásról sem akar helyi jelentést hallani, sőt, ne is próbáljon válaszolni, mert azt nem csípi. Még a Fidesz-géphang sem! A célszemély, akit ezúttal első körben gyaláz a hang Orbán nevében, Vona Gábor.

Ha szeretne felkészülni a fergeteges élményre, íme leiratban:

„Jó napot kívánok! Azért hívom, mert Önnek is tudnia kell, hogy a napokban nyilvánosságra került egy felvétel Vona Gáborról. Ezen a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Álláhot dicsőíti. Szerinte az iszlám az emberiség utolsó reménye. Ezek a gondolatok veszélyesek. Vona megtagadja keresztény kultúránkat, és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat, végrehajtaná a Soros-tervet, és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat. Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk. Köszönöm, hogy meghallgatott.”

És klip formájában:

Távol álljon tőlünk, hogy Vona Gábort mentegetni akarnánk, csak az igazság kedvéért jegyezzük meg, hogy soha nem volt bevándorlóbarát, ellentétben a napokban lebukott magyar kormánnyal- sőt..

A Századvég beszállt a kormánymédia Vonát muszlimozó kampányába

A kormánypropaganda szerint Vona Gábor valójában muszlim

Vona “vagy-vagy”-a lehetne “is-is”!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük