Huth Gergely kocsmájában röpködtek a b@zdmegek

Huth Gergely Dr. Sziget Bt. nevű cége kétmillió forint közpénzt kapott a Schmidt Mária vezette emlékbizottságtól arra, hogy felújítsák Huth Revolution ’56 nevű kocsmáját a Bem rakparton. A “szabadságharcos söröző” néven elhíresült kocsmában a Huth -hű vendégek magukhoz illő fogadtatásban részesítették az odaérkező diákokat, akik egy könyvvel akarták megajándékozni a főnököt.

“Milyen tetoválás van a nyakadon, biztos a segglyukadon is van, told le a gatyád, és bedugom neked az izét..”

A diáktüntetést követően a Huth-kocsmát diákok látogatták meg, akik a diáktüntetések egyik prominens résztvevője, Rékasi Zsigmond mellett álltak ki, akiről lejárató cikket adott közzé a Pesti Srácok. Kromer Patrik a tüntetők nevében szeretett volna átadni két könyvet a Pesti Srácok szerkesztőinek. A pultos letagadta, hogy ismerné őket, a törzsvendégek pedig heves szóváltásba keveredtek a fiatalokkal. Közülük az egyik férfi ki akarta hajítani az ajándékozott könyveket.

A felfokozott hangulat nem állt távol a lincs-jellegtől, de szerencsére befutott a tulaj és a sleppje, akik némileg lecsitították a magukból kikelt törzsvendégeket.

Minden tiszteletünk Orbán Viktornak többek között azért, hogy kinevezte a legalkalmasabbat, Schmidt Máriát az ’56-os emlékbizottság tótumfaktumának. A hölgy a sok remek választása között ez is dobogósnak minősült, hiszen mi lenne egy ilyen nemzeti, forradalmi kocsma nélkül. Minden közpénzt megér, hogy úgy lett kialakítva, ahogy a vendégek igazán otthon érezhetik magukat.

Az odalátogató srácoknak csak annyit: fiúk – lányok, ne borzadjatok, van mááááásik!

Nagy a baj! Schmidt Mária tudata hasadt – szabad vitát hiányol

Magyarország megint leszerepelt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük