Orbán az NBII-esek küzdelmén múlatta idejét – no para, eszerint még nem ért ide a vírus “második hulláma”

Szombatra ígérték, hogy az operatív törzs ajánlását átböngészve a nemzet vezetője meghányja-veti az érveket és dönt az esetleges szigorításokról vírus-ügyben. Mivel  Orbán “maszktalanul” drukkolta végig a Vasas FC-Csákvár edzőmeccset, nincs veszélyben a haza.

Magas vendég

Ha már az egy évvel ezelőtti megnyitón nem tette tiszteletét, most szombaton Vasas FC-Csákvár edzőmérkőzésre kilátogatott Orbán Viktor, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter társaságában tekintette meg a felkészülési találkozót. Az eseményről honlapján tudósított a klub.

„Nagy Miklós, a Vasas FC klubigazgatója elmondta, hogy beszélgetésük során a miniszterelnök gratulált a Vasas családnak az Illovszky-stadionhoz és sok sikert kívánt a véleménye szerint is biztató jövő előtt álló labdarúgócsapatunknak”

A beszámolóból az is kiderül:

a Vasas FC Balajti duplájával, valamint Szedlár góljával 3-1-re nyert a Csákvár ellen.

Rossz nyelvek….. 

 

A hvg.hu vette észre 2019. márciusában a Közbeszerzési Értesítőben, hogy

Ez nem a teljes beruházás ára, azt eddig 8,1 milliárd forintra becsülték. A stadiont a Market és a KÉSZ építi, a komplexum a tervek nyárra készül el, és nemcsak stadion, hanem múzeum és szórakoztató komplexum is lesz egyben.

 

Ambrózy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük